Reteta postata pe: 26 iunie 2008
Ingrediente
-1 varza, -sare, -ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata varza de primele frunze, se taie subtire ca taiteii, se sareaza si dupa zece minute se stoarce si se pune cu ulei pe foc sa se caleasca. Se toarna si putina apa si se pune la cuptor sa fiarba si sa scada bine de tot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura de varza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010
Super !