autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Umplutura de varza

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-1 varza, -sare, -ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata varza de primele frunze, se taie subtire ca taiteii, se sareaza si dupa zece minute se stoarce si se pune cu ulei pe foc sa se caleasca. Se toarna si putina apa si se pune la cuptor sa fiarba si sa scada bine de tot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
fasole paistai cu  branza

fasole paistai cu branza

spalati si curatati pastaile. curatati si taiati felii ceapa. spalati rosiile, curatati-le de coaja

8 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Shaksuka verde

Shaksuka verde

Se incalzeste o tigaie adanca si se toarna 3-4 linguri ulei de masline si se prajeste ceapa usor

5 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -1 varza
  • -sare
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Arancini gustosi