autor:

Fara foto

» » Sosuri

Un alt sos consistent

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
1 lingura de maioneza,, 1 picatura de zeama de lamâie,, 1 lingurita castraveciori, ceapa, marinate in otet

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele.Acest sos se intrebuinteaza la preparatele din peste, oua, legume fierte, salate de cruditati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Un alt sos consistent" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Manzat glazurat cu miere si morcovi copti

Manzat glazurat cu miere si morcovi copti

Incalzeste cuptorul la 200⁰.Amesteca morcovii cu 1 lingura ulei de masline, asezoneaza-i cu sare

1 vot    1 comentariu
40 min
Sosuri
MAIONEZA

MAIONEZA

Se fierbe cartoful in putina apa cu sare,apoi se piseaza bine ca pentru piure,se lasa sa se raceasa

12 voturi    4 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 lingura de maioneza,
  • 1 picatura de zeama de lamâie,
  • 1 lingurita castraveciori
  • ceapa
  • marinate in otet

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de Hrean