autor:

Fara foto

» » Sosuri

Un alt sos consistent

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
1 lingura de maioneza,, 1 picatura de zeama de lamâie,, 1 lingurita castraveciori, ceapa, marinate in otet

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele.Acest sos se intrebuinteaza la preparatele din peste, oua, legume fierte, salate de cruditati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Un alt sos consistent" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Intinsoare alba cu grostior si carnat de porc

Intinsoare alba cu grostior si carnat de porc

Grostiorul...cum se spune in zona noastra,e facut din: -un litru de lapte de vaca se da la fiert,cand

2 voturi    7 comentarii
45 min
Sosuri
Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor

Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor

Intr-un vas se amesteca Ketchup-ul, mierea cu oetul balsamic, sosul de soia, Sweet&Sour Sauce si

8 voturi    4 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 lingura de maioneza,
  • 1 picatura de zeama de lamâie,
  • 1 lingurita castraveciori
  • ceapa
  • marinate in otet

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles