Untul se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei. Usturoiul il curatam, se taie in doua, il punem intr-o strecuratoare de metal, punem strecuratoarea pe o ala in care am pus apa si am lasato sa fiarba. Usturoiul se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se ia strecuratoarea de pe oala.
Untul l-am pus in vasul pentru mixerul vertical, adaugam ceapa, usturoiul si mixam, apoi adaugam mararul, uleiul si piper dupa gust si mixam pana cand mararul se marunteste bine si obtinem o pasta fina.
Punem untul intr-un borcan si il pastram la frigider. (pentru a pastra untul mai mult timp se pune in congelator).
Acest unt este bun pentru fripturi.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii