Aceasta reteta e inventia lui Flory inspirata din varza a`la cluj.
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei.Carnea se toaca prin robot se condimenteaza(se lasa sa absoarba condimentele cam 30 min) si se caleste in ulei incins pana asi schimba culoarea.Varza se toaca marunt si se adauga peste ceapa la care se mai adauga si restul verdeturilor tocate marunt. Orezul in spalam in mai multe ape.
Inr-o cratita antiaderenta, o ungem cu unt si asezam in straturi varza,orezul si carnea peste care turnam bulionul si smantana.Dam la cuptor 35-40 minute(practic pana se face orezul)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii