Ingrediente
O varză de 2 kg, 1 kg carne de porc tăiată cubuleţe, jum. ardei gras, o ceapă roşie, 3 fire ceapă verde, o roşie, o legătură mărar, pasta de roşii, sare, piper boabe şi măcinat, cimbru, boia dulce de ardei, foi de dafin, un păhărel cu borş.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
1 vot
Mod de preparare
Între timp punem în vas carnea, ceapă, roşia, ardeiul şi fixăm FRY 20 de minute. Amestecaţi ocazional. Ulei nu se adaugă pentru că îşi lasa carnea grăsime suficientă. Când se termină programul scoatem carnea şi punem varza la fiert cu foi de dafin, piper măcinat şi boabe, cimbru, boia dulce de ardei şi se programează 40 de minute STEW.Când varza s-a înmuiat adăugaţi carnea, borşul, pasta de roşii.La final adăugaţi mărarul tocat.
Soţul prefera varza mai scăzută şi chiar mai rumenita... Pentru acest lucru am programat aparatul la 30 de minute BAKE la 160 de grade şi chiar a ieşit tare bine...