Varza se toacă fideluta, se presara sare, se amesteca şi se lasa cca 30 minute să se înmoaie.
Între timp punem în vas carnea, ceapă, roşia, ardeiul şi fixăm FRY 20 de minute. Amestecaţi ocazional. Ulei nu se adaugă pentru că îşi lasa carnea grăsime suficientă. Când se termină programul scoatem carnea şi punem varza la fiert cu foi de dafin, piper măcinat şi boabe, cimbru, boia dulce de ardei şi se programează 40 de minute STEW.Când varza s-a înmuiat adăugaţi carnea, borşul, pasta de roşii.La final adăugaţi mărarul tocat.
Soţul prefera varza mai scăzută şi chiar mai rumenita... Pentru acest lucru am programat aparatul la 30 de minute BAKE la 160 de grade şi chiar a ieşit tare bine...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii