Se caleste ceapa pana se inmoaie, apoi se adauga carnea tocata. Se calesc impreuna pana carnea este pe jumatate facuta ,dupa care se adauga carnatii taiati rondele. Se lasa pe foc inca 5 min. Se pune varza tocata peste care si se amesteca t a se omogeniza toate ingredientele.Se condimenteaza, se adauga pasta de ardei si se lasa sa fiarba pe aragaz 15 minute.
Dupa cele 15 min se da la cuptor pana scade toata zeama.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii