autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu costita

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
O varza alba mica, 1 ceapa, 200 grame costita afumata, 1 rosie, 100 ml suc de rosii, o legatura marar, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

17 voturi

Mod de preparare

Se taie varza subtire, se adauga sare si dupa jumatate de ora se stoarce de zeama. Se taie costita fasii subtiri, se prajeste putin. Se adauga ceapa taiata marunt, rosia taiata cubulete si sucul de rosii. se condimenteaza cu piper si marar. se fierbe pana varza e gata. Daca e necesar se adauga putina apa la fierbere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
VARZA CALITA CU COSTITA

VARZA CALITA CU COSTITA

1. Se calesc ceapa si morcovul, adaugam varza tocata marunt si stoarsa foarte bine. 2. Calim carnea

104 voturi    17 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Varză înăbuşită cu ardei şi costiţă

Varză înăbuşită cu ardei şi costiţă

Varza se toacă fideluţă şi se freacă cu sare ca să se înmoaie şi să lase zeamă. Ceapa

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

17 voturi

Ingrediente

  • O varza alba mica
  • 1 ceapa
  • 200 grame costita afumata
  • 1 rosie
  • 100 ml suc de rosii
  • o legatura marar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

270 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei si rosii umplute, la cuptor Dovlecei si rosii umplute, la cuptor

Dovlecei spalati si stersi se taie la capete, apoi se taie in doua bucati egale.Se curata de miez, ajutandu-ne de o lingurita fara a

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei pane Dovlecei pane

Dovleceii spalati se taie in doua, pe latime, apoi fiecare jumatate feliata pe lungime, se pudreaza cu sare si se lasa sa se scurga

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Conopida cu ciuperci la cuptor