autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu costita

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
O varza alba mica, 1 ceapa, 200 grame costita afumata, 1 rosie, 100 ml suc de rosii, o legatura marar, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

17 voturi

Mod de preparare

Se taie varza subtire, se adauga sare si dupa jumatate de ora se stoarce de zeama. Se taie costita fasii subtiri, se prajeste putin. Se adauga ceapa taiata marunt, rosia taiata cubulete si sucul de rosii. se condimenteaza cu piper si marar. se fierbe pana varza e gata. Daca e necesar se adauga putina apa la fierbere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Varza cu costita la cuptor

Varza cu costita la cuptor

Se pune varza taiata marunt cu sare intr-un bol si se lasa o jumatate de ora. Se pune la fiert cu

1 vot    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

17 voturi

Ingrediente

  • O varza alba mica
  • 1 ceapa
  • 200 grame costita afumata
  • 1 rosie
  • 100 ml suc de rosii
  • o legatura marar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

275 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Orez cremos cu parmezan Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole cu ciolan afumat