Mai intai curatam varza (daca e nevoie) si o spalam si o taiem in jumatate (bucatile mai mari).
Tocam ceapa marunt si sfarmam branza.
Incingem uleiul intr-o craticioara, adaugam ceapa si o prajim pana se inmoaie.
Adaugam verzele, le amestecam cu ceapa, le condimentam si le lasam sa se inmoaie si ele 1-2 minute.
Adaugam 200 ml apa si lasam sa fiarba sub capac pentru 6 minute.
Dupa cca 6 minute luam capacul jos si lasam sa fiarba inca vreo 5 minute, pana scade lichidul de pe varza.
Adaugam frisca lichida, amestecam si lasam sa fiarba inca 4 minute, amestecand continuu.
Adaugam apoi branza (eu am pus si putin parmezan), amestecam bine pana se topeste.
Adaugam 1 lingura de smantana, marar, sare, piper si amestecam bine. Servim imediat cu friptura (poate fi de orice fel), eu am ales sa o servesc cu pulpe de pui cu usturoi si rozmarin la cuptor.
Bon appetit!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii