Se spala si se stoarce bine varza murata, apoi o taiem fideluta subtire.
Se spala si se stoarce bine varza murata, apoi o taiem fideluta subtire.
Intr-o oala de tuci, calim in ulei incins, ceapa tocata marunt si ardeiul gras rosu, apoi adaugam varza taiata fideluta, amestecam bine cu un pic de piper, punem 2-3 foi de dafin, carnatii si pasta de tomate, diluata intr-o ceasca de apa. Dam totul la cuptor, cca. 45 de minute, pana se rumeneste si scade toata zeama. Se serveste fierbinte, cu mamaliga si un ardei iute!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii