Se toaca varza marunt si se freaca cu sare,apoi se pune la calit in ulei.Cand este gata se aduga piperul dupa gust. Intre timp se fac taiteii,se pune faina intr-un castron,se face o adancitura se pune oul,sarea si apa.Se framanta pana iese un aluat omogen si nu se mai lipeste de mana.Se lasa 15 min,apoi se intinde o foaie subtire care se mai lasa sa se usuce 15 min,se ruleaza si se taie dupa preferinta.Se pun apa la fiert intr-o oala cu sare si cand a dat in clocot se adauga taiteii,se fierb 15 min,se scurg si se aduga in varza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii