Se toaca varza marunt si se freaca cu sare,apoi se pune la calit in ulei.Cand este gata se aduga piperul dupa gust. Intre timp se fac taiteii,se pune faina intr-un castron,se face o adancitura se pune oul,sarea si apa.Se framanta pana iese un aluat omogen si nu se mai lipeste de mana.Se lasa 15 min,apoi se intinde o foaie subtire care se mai lasa sa se usuce 15 min,se ruleaza si se taie dupa preferinta.Se pun apa la fiert intr-o oala cu sare si cand a dat in clocot se adauga taiteii,se fierb 15 min,se scurg si se aduga in varza.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii