autor:

anuta

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza noua calita in tuci

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 octombrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 octombrie 2018

Ingrediente
2 verze noi, potrivit de mari, un pic de ulei, 3-4 bucati de scarita de porc afumata, , 500 g de carne proaspata de poc cu un pic de grasime(costita proaspata), 4-5 rosii mari si coapte, sare, piper macinat, piper boabe, frunze de dafin, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici. Rumenim carnea bine, apoi adaugam varza tocata marunt si frecata cu un pic de sare (se framanta impreuna cu sarea c u mainile pentru a se inmuia si pentru a-si lasa suc la preparare.).

Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba incet in suc propriu, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn, apoi acoperi iarasi oala. Procedam astfel pana ce scade sucul lasat de varza si varza capata culoarea aurie si se inmoaie, apoi adaugam rosiile date prin razatoare, fara pielita.

Se acopera din nou si lasam sa scada bine. Cand varza incepe sa se caleasca si carnea este moale, piperam, adaugam si piper boabe, dar si 2-3 foi de dafin. Daca dorim un pic mai acra, putem adauga un pic de sare de lamaie. Se presara si mararul tocat fin, dupa ce oprim focul.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita in tuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 verze noi
  • potrivit de mari
  • un pic de ulei
  • 3-4 bucati de scarita de porc afumata
  • 500 g de carne proaspata de poc cu un pic de grasime(costita proaspata)
  • 4-5 rosii mari si coapte
  • sare
  • piper macinat
  • piper boabe
  • frunze de dafin
  • marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Coltunasi cu cartofi