autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu carne

Varza noua cu afumatura in vas roman

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2010

Ingrediente
.2 verze proaspete, .750 g afumatura, . 1 ceapa (eu am avut ceapa rosie), .2-3 fire de ceapa verde, .1 legatura de marar, .o cana suc de rosii, .boia, .foi de dafin, .piper boabe, .sare,piper, .ulei

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se taie varza fideluta,se pune intr-un vas ,se sareaza si se lasa circa 5-10 min pentru a intra bine sarea in ea si a se inmuia.
Separat se taie ceapa marunt si se caleste pe foc in ulei incins.
Amestecam varza cu ceapa calita si mararul taiat marunt.
Afumatura se spala , se taie bucati potrivit de mari si se pune in apa rece la foc.Se lasa sa dea in cateva clocote,se spumeaza si apoi se scoate din apa.
Intr-un vas roman se pune un strat de varza ,adaugam putina boia, cateva boabe de piper, cateva frunze de dafin.Condimentam cu piper macinat.Deasupra punem jumatate din cantitatea de afumatura.Urmeaza iar un strat de varza peste care presaram boia,piper, piper boabe, foi de dafin.Ultimul strat este cu restul de afumatura.Adaugam o cana de apa(varza isi va mai lasa si ea suc) si dam la cuptor.Lasam pana ce varza scade si apoi adaugam sucul de rosii si lasam incontinuare la cuptor pana ce scade bine si se rumeneste.
Se serveste calda, acompaniata de un ardei iute si mamaliguta.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua cu afumatura in vas roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu rosii si lamaie la punga

Pulpe de pui cu rosii si lamaie la punga

Pulpele de pui le spalam bine, indepartam tot puful de pe ele, apoi le taiem in doua daca sunt mai

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Curry rosu de pui

Curry rosu de pui

Pune uleiul intr-o tigaie mare incalzita in prealabil si lasa-l sa se incalzeasca. Adauga usturoiul

2 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lazareanu Silviu , 10 ianuarie 2014

    SSUPER BUNA

  • Fara foto

    Eugenia Bogdan , 02 octombrie 2013

    ce pofta mi-a facut!!!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 17 martie 2011

    Ce bine arata......Felicitari.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

      Multumesc ,Mihaela 11 .

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

      Foarte aromata si tentanta!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2010

      Ma bucur ca iti place Mari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2010

      Minunata! Asa imi place si mie, sau cu piept de porc calit putin!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • .2 verze proaspete
  • .750 g afumatura
  • . 1 ceapa (eu am avut ceapa rosie)
  • .2-3 fire de ceapa verde
  • .1 legatura de marar
  • .o cana suc de rosii
  • .boia
  • .foi de dafin
  • .piper boabe
  • .sare,piper
  • .ulei

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

mac myra (Chef de cuisine)

Ce bine arata......Felicitari.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Scoici umplute cu orez, morcov si pastarnac