autor:

Fara foto

» » Salate

Varza ungureasca

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
100 g varza, 2-3 cartofi fierti, 80 g slanunta afumata, 1-2 linguri hrean ras (radacina), 1/4 lamaie, 1-2 linguri ulei, radacina patrunjel si telina, marar,patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Varza se taie fideluta, se freaca bine cu sare si se amesteca cu cartofii, slaninuta, sucul de lamaie, radacinile rase de hrean, patrunjel, telina si ulei;

Se pune intr-o salatiera si se presara cu verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza ungureasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de paste cu masline si cartofi prajiti

Salata de paste cu masline si cartofi prajiti

Pastele se fierb cu sare si apoi se dau prin apa rece. Totul se amesteca impreuna si se sareaza.

5 voturi    4 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de varza cruda

Salata de varza cruda

Se taie varza fideluta ,ceapa pestisori,morcovul(facultativ) se razuieste.Se asezoneaza cu ulei de

2 voturi    0 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 g varza
  • 2-3 cartofi fierti
  • 80 g slanunta afumata
  • 1-2 linguri hrean ras (radacina)
  • 1/4 lamaie
  • 1-2 linguri ulei
  • radacina patrunjel si telina
  • marar,patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Fasole verde cu sos alb