autor:

mariana scarlat

» » Salate

Vinegretă

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 septembrie 2009

Ingrediente
-1 sfeclă roşie mică, -3-4 cartofi mari, -1 morcov, -o mână de mazăre sau fasole boabe, -1 cstravecior acru, -1 ceapă roşie, -1 scrumbie, -2 ouă răscoapte, -100g măsline, -1 lingură ulei, -oţet după gust, -sare dacă mai este nevoie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se ţine scrumbia 5-6 ore în apă puţin călduţă, cu burta despicată. Se scot toate oasele, se taie bucăţi de lăţimea degetului.
Se fierb separat, sfecla, cartofii, morcovul şi mazărea sau fasolea. Se lasă să se răcească. Cartofii, morcovul şi sfecla se taie felii subţiri şi se amestecă cu mazărea sau fasolea boabe,ceapa tăiată peştişori, ouăle răscoapte şi castravetele, tăiaţi rotocoale. Se adaugă sarea, uleiul şi oţetul.
Se amestecă bine şi se lasă stea aproape o oră să se pătrundă de ulei, oţet şi sare la frigider. Apoi se aşează în salatieră şi se serveşte.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinegretă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
SOS    VINAIGRETTE   SAU    VINEGRETA

SOS VINAIGRETTE SAU VINEGRETA

Se pun intr-un vas uleiul,zaharul sau mierea de albine , otetul de mere,otetul balsamic,otetul din

10 voturi    6 comentarii
20 min
Sosuri
Salata cu somon fumme

Salata cu somon fumme

Salata se spala si se rupe. Rosiile se spala, se taie rondele. Castravetii se spala si se taie rondele.

7 voturi    10 comentarii
10 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

    Ador scrumbia ...

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Mor dupa scrumbie .

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • -1 sfeclă roşie mică
  • -3-4 cartofi mari
  • -1 morcov
  • -o mână de mazăre sau fasole boabe
  • -1 cstravecior acru
  • -1 ceapă roşie
  • -1 scrumbie
  • -2 ouă răscoapte
  • -100g măsline
  • -1 lingură ulei
  • -oţet după gust
  • -sare dacă mai este nevoie

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

10 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Ador scrumbia ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata cu cartofi noi si peste afumat Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de ton cu crema de branza