Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1/4 lingurita sare, lingurita mustar (dijon), piper (optional), 1-2 catei usturoi (depinde de marime), 3 linguri de ulei (preferabil de masline)
Dificultate: Redusa | Timp: 5 min
Mod de preparare
Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca foarte bine, pina sosul este foarte omogen. Se pun in el vegetalele fierte si strecurate. Se amesteca bine si se serverste.
Este foarte gustos mai ales pentru vegetalele care nu au mult gust cind sunt fierte: sparanghel, broccoli, etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinegreta" nu uita sa-i faci un
review
Se pun intr-un vas uleiul,zaharul sau mierea de albine , otetul de mere,otetul balsamic,otetul din
10 voturi
6 comentarii
20 min
Zdrobiti cartoful fiert cu furculita si puneti-l intr-o cana de blender, impreuna cu mustarul, galbenusul,
11 voturi
7 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate