Se curata vinetele de coaja, se taie de la mijloc in doua si inca o data in doua, dintr-o vanata sa iesa 4 parti. Apoi se taie la lungimea de 1 cm sau mai mare cum vreti apoi se pun intr-un vas cu apa care sa aiba in ea sare si un pic de zahar sa iasa iuteala din vinete. Se scot din apa, se fac chiftelele normal, se prajesc un pic ,se pun deoparte se prajesc vinetele, cind se scot se pun pe o farfurie cu servetele sa se duca uleiul. Dupa aceia se pune in tava de cuptor la fund se pune chiftelele deasupra se pun vinetele, deasupra se pun ardeii care si ei sint un pic prajiti. se taie rosiile felii se pun deasupra . La urma se pune intru-un vas 1 pahar de apa ferbinte bulionul, un pik de ulei, sare, piper se pune peste chiftele se dau la cuptor 300 grade p

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii