Autor:
ruxi (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 14 iulie 2013
Ingrediente
2 vinete, un ou crud, 2 cepe medii, o lingura mustar, 1/2 de lamaie (zeama de la ea), 1 pahar de ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se coc vinetele pe o tava bine de tot a intre timp se taie bucatele sau la razatoare doua cepe medii. Dupa ce s-au copt vinetele se toc pe un fund cu un tocator de lemn si pun cepele peste elesi se pregateste maioneza astfel: punem intr-un bol mustarul o lingura, 1/2 zeama de la o lamaie si un ou crud le amestecam bine cu un tel, si punem cate putin ulei. Apoi intr-un robot mixam vinetele si punem maioneza peste si mai mixam putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu maioneza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
De multa vreme aveam curiozitatea de a incerca gustul acestui soi de vinete cu coaja alba. Dupa ce
10 voturi
9 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate