Se coc vinetele pe o tava bine de tot a intre timp se taie bucatele sau la razatoare doua cepe medii. Dupa ce s-au copt vinetele se toc pe un fund cu un tocator de lemn si pun cepele peste elesi se pregateste maioneza astfel: punem intr-un bol mustarul o lingura, 1/2 zeama de la o lamaie si un ou crud le amestecam bine cu un tel, si punem cate putin ulei. Apoi intr-un robot mixam vinetele si punem maioneza peste si mai mixam putin.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii