Se spala vinetele, se taie rondele de un centimetru si se presara cu sare. Se taie rondele de Mozarella si de rosii, atatea rondele cate rondele de vinete avem. Cateii de usturoi se toaca marunt.
Dupa ce au stat cu sare aprox 15 minute, se scurg vinetele de zeama, se tavalesc prin faina si se prajesc pe ambele parti in putin ulei incins. Dupa ce sunt prajite se asaza intr-o tava. Deasupra fiecarei rondele de vinete se pune o felie de Mozarella iar peste Mozarella o felie de rosie. Se da la cuptor pentru a se topi usor Mozarella.
In uleiul ramas de la prajirea vinetelor se pune o rosie decojita si pasata, usturoiul si se adauga sare dupa gust (eu pun si putin zahar, cam un pliculet de 5 grame). Cand sosul se ingroasa putin se pune patrunjel tocat si oregano. Sosul astfel obtinut se pune peste vinete. Se mai lasa cateva minute in tava dupa care se poate servi.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii