Se spala vinetele, se sterg, se taie felii (de 1 cm grosime), se pun intr-o sita, se sareaza si se lasa circa 2-3 ore pana iese zeama din ele;
Se zvanta cu un stergar (sau hartie absorbanta) si se prajesc pe ambele parti in uleiul bine incins, pana se inmoaie;
Se pun intr-o strecuratoare (sau intre 2 coli de hartie absorbanta), ca sa se scurga uleiul;
Se aseaza pe un platou, si se impaneaza cu bucatele de usturoi;
Se infierbanta otetul, se potriveste de sare si piper si se toarna (cate-un firicel) peste vinete;
Se lasa sa stea cam 1/2 ora, cand sunt gata, se presara busuiocul tocat marunt. Se servesc caldute sau reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii