VINETE IN PIJAMA PE CANAPEA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4felii de paine rotunda
  • 2 vinete potrivite
  • o ceapa mare
  • 300g carne tocata
  • sare
  • piper
  • un catel de usturoi
  • 4oua
  • 150g cascaval
  • o legatura de marar 2rosii
  • 4 linguri de smantana
  • ulei4 linguri

Mod de preparare

Vinetele se taie pe lung in jumatati,apoi se curata coaja in fasii sa alterneze o fasie alba cu una mov cam de 1cm,se scobesc vinetele si se presara cu sare.Se toaca ceapa si se caleste usor apoi se adauga carnea,mararul tocat si un ou.Se condimenteaza dupa gustcu sare si piper.Se clatesc si se scurg bine vinetele,se umple cu amestecul de carne formand o movilita.Painea se prajeste pe ambele parti. Se unge o forma cu ulei sau unt si se aseaza feliile de paine,pe fiecare felie de paine se aseaja o vanata.se pot adauga si cubulete de vanata ramase de la scobit, rosiile se taie in cuburi si se amesteca cu usturoiul pisat si se toarna peste vinete.se da la cuptor 15 minute.In acest timp batem oualele ca pentru omleta cu 2 linguri de smantana ,scoatem forma din cuptor si adaugam oualele si radem cascaval mai lasam 20de minute si servim cu smantana si marar.Pofta buna,efectul e garantat!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise