autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete indiene

   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

India


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. vinete, 4 buc. ceapa, 150 gr. unt, sare, piper, 2 oua, pesmet

Dificultate: Medie Timp: 40 min

30 voturi

Mod de preparare

Se spala vinetele, li se taie cotorul si se imparte fiecare vinata in jumatate, in lungime. Se scoate miezul, se toaca, amestecindu-l apoi cu cepele tocate marunt, sarea, piperul. Aceasta compozitie va fi apoi pusa intr-o tigaie cu unt incins si prajita usor citeva minute. Se umplu apoi vinetele, se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in mult unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete indiene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole boabe in stil toscan

Fasole boabe in stil toscan

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece(de obicei eu o tin de seara pana dimineata)Se pune la fiert,se

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de legume

Mancarica de legume

Cand ne-am saturat de carne, putem gati o bunatate doar din legume. Curatati dovlecelul si taiati-l

4 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    Imi place !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    O reteta foarte interesanta !

Dificultate

Medie

Timp

40 min

30 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Barcute inamorate Barcute inamorate

Se spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete, apoi se taie pe lung,in 2 jumatati egale. Se indepartea miezul cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Vinete pane(specific arab)