Reteta postata pe: 26 mai 2009
Ingrediente
3 vinete potrivite,, 1 ceapa mare tocata marunt,, 250 gr piept de pui taiat cubulete foarte mici,, un morcov potrivit-taiat cubulete,, 150 gr mozzarella felii subtiri,, chiper negru si sare dupa gust,
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se taie vinetele in jumate de-a lungul, cu o lingura se scoate miezul. Se prajeste ceapa, morcovul si pieptul de pui vreo (10 min), dupa care se adauga miezul de la 1 1/2 de vinata. Se lasa inca 5 min. In vinetele scobite se pun feli de mozzarella, si umplutura de pui pregatita mai devreme,la urma se mai pune o felie de mozzarella deasupra. Se pun in rola timp de 35 min la 220 grade celsius.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,
2 voturi
2 comentarii
60h
Vinetele, curățate parțial de coajă, se taie în două pe lungime. Se freacă partea din
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate