autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umplute

Autor: LAURA NECULA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAURA NECULA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Ingrediente
8 vinete,, 100g piept pui,, 100g carnaciori afumati sau cabanos,, 1 ceapa,, 2 morcovi,, 1 dovlecel mic,, 1 cutie ciuperci,, jumatate de cutie cu rosii in sos tomat,, 8 felii mozarella sau 8 felii de branza topita,, sare,, piper,, busuioc.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie vinetele pe jumatate, se scoate miezul cu ajutorul unei linguri si apoi se oparesc. Cand s-au muiat se scurg si se asaza in tava de la cuptor.

Se prajeste pieptul de pui taiat cubulete, se adauga carnaciorii taiati bucatele mici apoi ceapa, morcovul si

dovlecelul taiate marunt. Se toarna jumatate de pahar cu apa si se lasa sa se inabuseasca 20 minute. La sfarsit se adauga ciupercile si o jumatate de cutie cu rosii in sos tomat, se condimenteaza si se mai lasa 5 minute.

Se umplu cu aceasta compozitie vinetele, se pun deasupra feliile de mozarella si se dau la cuptor pentru 30 minute la 180°.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute

Vinete umplute

Se da drumul la cuptor. Se spala vinetele si se taie pe jumatate pe lungime lasand coada intacta. Pe

5 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Suna bine tare reteta asta.Merita incercata.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    Foarte bun!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

      Frumoasa prezentare. Cred ca si degustarea e placuta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de LAURA NECULA
MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

Se taie cartofii felii rotunde si se prajesc.Carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa ,morcovul

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sufleu de dovlecei a  la Mihaela

Sufleu de dovlecei a  la Mihaela

Se dau pe razatoare dovleceii si apoi se scurg foarte bine. Se face sosul alb din unt, faina si

7 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu iaurt si curry

Pui cu iaurt si curry

Se condimenteaza puiul dupa gust si se toarna deasupra cutia cu iaurt. Se lasa toata noaptea

2 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mac myra (Chef de cuisine)

Suna bine tare reteta asta.Merita incercata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Conopida, ardei kapia si broccoli gratinate Conopida, ardei kapia si broccoli gratinate

Se spala conopida si broccoli si se desfac si buchetele mici. Punem apoi conopida si broccoli la steamer pentru 5 minute sau in apa

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Garnitura de legume