Ingrediente
8 vinete,, 100g piept pui,, 100g carnaciori afumati sau cabanos,, 1 ceapa,, 2 morcovi,, 1 dovlecel mic,, 1 cutie ciuperci,, jumatate de cutie cu rosii in sos tomat,, 8 felii mozarella sau 8 felii de branza topita,, sare,, piper,, busuioc.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Se prajeste pieptul de pui taiat cubulete, se adauga carnaciorii taiati bucatele mici apoi ceapa, morcovul si
dovlecelul taiate marunt. Se toarna jumatate de pahar cu apa si se lasa sa se inabuseasca 20 minute. La sfarsit se adauga ciupercile si o jumatate de cutie cu rosii in sos tomat, se condimenteaza si se mai lasa 5 minute.
Se umplu cu aceasta compozitie vinetele, se pun deasupra feliile de mozarella si se dau la cuptor pentru 30 minute la 180°.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009
Frumoasa prezentare. Cred ca si degustarea e placuta.