Se taie vinetele in jumatati, se scoate miezul de vinete cu o lingura, se pun jumatatile de vinete in apa cu sare 30 min. Carnea tocata se sareaza si se pipereaza. Se scot jumatatile de vinete se sterg cu un servet de bucatarie si se prajesc auriu in ulei de masline.
Se caleste ceapa in ulei incins, se adauga ardeiul iute tocat si usturoiul presat se stinge cu rosiile din conserva, se adauga sare, piper, curcuma, jumatate din menta si pasta de rosii, se fierbe totul incet 15 min.
Se prajeste usor carnea in ulei de masline, se adauga miezul de vinete pe care le-am tocat marunt in prealabil, se adauga la sfarsit cateva linguri din sosul de rosii facut anterior si patrunjelul tocat.
Sosul de rosii se toarna intr-o tava se pune deasupra restul de menta, se pun jumatatile de vinete se umplu cu carnea si se presareaza cu telemeaua.
Se pune la cuptor 30 de min la 175 grade
Se serveste cu orez Basmati si iaurt cu menta.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii