Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja, se mai lasa putin din ele.Se presara sare pe dinauntru si se lasa 20 minute sa iasa amareala din ele, apoi se oparesc 3- 5 minute sa se inmoaie coaja.Se caleste ceapa putin, se adauga ardeiul tocat marunt si se mai calesc impreuna 5-8 minute, apoi se pune miezul de la vinete taiat cubulete si ceafa afumata sau ciupercile.Se condimenteaza, se pune putin ketchup si bulion cat sa faca un sos,se adauga oul si se amesteca toate la un loc.Se aseaza in vinetele taiate pe jumatate, se rade deasupra cascaval si se baga la cuptor.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii