autor:

mariana

» » Mancaruri cu carne

Vinete umplute la cuptor

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 19 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 19 septembrie 2013

Ingrediente
- 2 vinete, 3 cepe mijlocii, 2 ardei capia sau gogosari, 100 grame ceafa afumata sau 10 ciuperci, cascaval ras,1 ou crud, pasta de ardei sau ketcup, putin bulion, sare, piper, cimbru

Dificultate: Medie Timp: 60h

2 voturi

Mod de preparare

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja, se mai lasa putin din ele.Se presara sare pe dinauntru si se lasa 20 minute sa iasa amareala din ele, apoi se oparesc 3- 5 minute sa se inmoaie coaja.Se caleste ceapa putin, se adauga ardeiul tocat marunt si se mai calesc impreuna 5-8 minute, apoi se pune miezul de la vinete taiat cubulete si ceafa afumata sau ciupercile.Se condimenteaza, se pune putin ketchup si bulion cat sa faca un sos,se adauga oul si se amesteca toate la un loc.Se aseaza in vinetele taiate pe jumatate, se rade deasupra cascaval si se baga la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Se taie vinetele in doua, se scobesc de miez (miezul se taie cubulete si se rezerva) se pune uleiul

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute (la cuptor)

Vinete umplute (la cuptor)

Vinetele se spala, se curata gen zebra, se taie in jumatati, pe lungime. Indepartam miezul vinetelor,

18 voturi    6 comentarii
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Baykuş , 08 iulie 2015

    Cum sa faci vinete umplute cu CEAFA şi sa le numeşti turceşti?

  • Fara foto

    Viorica Nistor , 23 septembrie 2013

    bunatate

Dificultate

Medie

Timp

60h

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 vinete
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 ardei capia sau gogosari
  • 100 grame ceafa afumata sau 10 ciuperci
  • cascaval ras,1 ou crud
  • pasta de ardei sau ketcup
  • putin bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tiramisu

Tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi
Fara foto

Baykuş

Cum sa faci vinete umplute cu CEAFA şi sa le numeşti turceşti?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Musaca cu dovlecei