Visinele le indepartam coditele si le spalam bine.
Le punem la scurs pe o sita.
Intr-un borcan mare de sticla (eu am pus in unul de 5 kg) incepem sa asezam visinele.
Punem un rand de visine, unul de zahar, iar visine, iar zahar, iar ultimul strat trebuie sa fie neaparat de zahar.
Tineti borcanul in bucatarie.
Amestecati in borcan zilnic, cam de 2-3 ori pe zi, pana ce zaharul se topeste, cam in 3-4 zile ar trebui sa se topeasca.
Dupa ce s-a topit zaharul peste visine punem alcool (faceti visinata cat de tare doriti).
De acum dam visinata intr-un loc rece.
O lasam vreo 3-4 zile la macerat, apoi strecuram visinele si le aruncam, iar visinata o punem in sticle si o tinem la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii