Carnea se taie cuburi, se da prin faina si se prajeste in unt si ulei pana se rumeneste apoi se da deoparte. In aceeasi oala (chiar daca s-a ars putin) se calesc legumele taiate cuburi mai mici, apoi se adauga baconul, usturoiul, carnea rumenita, o lingura de faina, bulionul, vinul, condimentele si apa. Se acopera si se da la cuptor, la foc mic, doua ore dupa care se adauga ciupercile calite in putin ulei si se mai lasa o jumatate de ora. Se serveste cu vin rosu.(se serveste cu vinul cu care a fost preparata mancarea)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii