autor:

Mihaela

» » Mancaruri cu carne

Vitel cu ciuperci

Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2011

Ingrediente
750g carne de vitel, 400g de ciuperci, 1 lingura de unt, 1 lingurita de faina alba, 1 paharel de vin1 ceasca de zeama de carne sau apa, 1 lingura de bulion, 1 ceapa mica, delicat

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de vitel in bucatele potrivite.Se pun intr-o cratitasa se prajeasca, cu o lingura de unt si o ceapa taiata marunt.Se spala ciupercile si se taie in feliute subtiri.Cand carnea este rumenita, se pun ciupercile si se amesteca usor cu o lingura de lemn, pana ce incep sa-si piarda de umezeala.Se presara faina si se amesteca din cand in cand cu lingura, la foc potrivit, pana ce incepe si faina sa se ingalbeneasca.se toarna vinul si zeama de carne, in care s-a amestecat cu o lingurita de bulion .Se potriveste de sare.Se acopera, se da la cuptor, se tine sa fiarba la foc potrivit.Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Escalop de vitel cu ciuperci

Escalop de vitel cu ciuperci

700 g pulpa de vitel 1 cutie ciuperci 1 lingura mustar 200 ml smantana sare piper cartofi patrunjel

12 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in

1 vot    2 comentarii
1h 40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 750g carne de vitel
  • 400g de ciuperci
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingurita de faina alba
  • 1 paharel de vin1 ceasca de zeama de carne sau apa
  • 1 lingura de bulion
  • 1 ceapa mica
  • delicat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pastai cu muschi de porc