Vitel cu ciuperci

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750g carne de vitel
  • 400g de ciuperci
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingurita de faina alba
  • 1 paharel de vin1 ceasca de zeama de carne sau apa
  • 1 lingura de bulion
  • 1 ceapa mica
  • delicat

Mod de preparare

Se taie carnea de vitel in bucatele potrivite.Se pun intr-o cratitasa se prajeasca, cu o lingura de unt si o ceapa taiata marunt.Se spala ciupercile si se taie in feliute subtiri.Cand carnea este rumenita, se pun ciupercile si se amesteca usor cu o lingura de lemn, pana ce incep sa-si piarda de umezeala.Se presara faina si se amesteca din cand in cand cu lingura, la foc potrivit, pana ce incepe si faina sa se ingalbeneasca.se toarna vinul si zeama de carne, in care s-a amestecat cu o lingurita de bulion .Se potriveste de sare.Se acopera, se da la cuptor, se tine sa fiarba la foc potrivit.Se serveste fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor