autor:

Mihaela

» » Mancaruri cu carne

Vitel cu ciuperci

Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2011

Ingrediente
750g carne de vitel, 400g de ciuperci, 1 lingura de unt, 1 lingurita de faina alba, 1 paharel de vin1 ceasca de zeama de carne sau apa, 1 lingura de bulion, 1 ceapa mica, delicat

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de vitel in bucatele potrivite.Se pun intr-o cratitasa se prajeasca, cu o lingura de unt si o ceapa taiata marunt.Se spala ciupercile si se taie in feliute subtiri.Cand carnea este rumenita, se pun ciupercile si se amesteca usor cu o lingura de lemn, pana ce incep sa-si piarda de umezeala.Se presara faina si se amesteca din cand in cand cu lingura, la foc potrivit, pana ce incepe si faina sa se ingalbeneasca.se toarna vinul si zeama de carne, in care s-a amestecat cu o lingurita de bulion .Se potriveste de sare.Se acopera, se da la cuptor, se tine sa fiarba la foc potrivit.Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Escalop de vitel cu ciuperci

Escalop de vitel cu ciuperci

700 g pulpa de vitel 1 cutie ciuperci 1 lingura mustar 200 ml smantana sare piper cartofi patrunjel

12 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci

Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci

Carnea de vita taiata bucati se pregateste sote la cuptor, in vas Jena (putina apa, putin ulei de

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 750g carne de vitel
  • 400g de ciuperci
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingurita de faina alba
  • 1 paharel de vin1 ceasca de zeama de carne sau apa
  • 1 lingura de bulion
  • 1 ceapa mica
  • delicat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
“Bamyah”-Mancare de bame cu carne de vita-reteta specific arabeasca