Se taie carnea de vitel in bucatele potrivite.Se pun intr-o cratitasa se prajeasca, cu o lingura de unt si o ceapa taiata marunt.Se spala ciupercile si se taie in feliute subtiri.Cand carnea este rumenita, se pun ciupercile si se amesteca usor cu o lingura de lemn, pana ce incep sa-si piarda de umezeala.Se presara faina si se amesteca din cand in cand cu lingura, la foc potrivit, pana ce incepe si faina sa se ingalbeneasca.se toarna vinul si zeama de carne, in care s-a amestecat cu o lingurita de bulion .Se potriveste de sare.Se acopera, se da la cuptor, se tine sa fiarba la foc potrivit.Se serveste fierbinte.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii