autor:

Lucian Ionescu

» » Mancaruri cu carne

Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci

Autor: Lucian Ionescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucian Ionescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 500 gnochi (galuste din cartofi), 500 g carne de vitel, 400-500 g ciuperci (proaspete), Legume: 1-2 morcovi, 2-3 cepe, 1 ardei gras, Ulei de floarea soarelui si ulei de masline, Bulion (suc de rosii), condimente, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita taiata bucati se pregateste sote la cuptor, in vas Jena (putina apa, putin ulei de masline, legume felii, codimente, sare).
Se pregatesc gnochi conform retelor din acest site:
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/gnochi-de-cartofi.html
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/galuste-de-cartofi-la-cuptor.html
sau se cumpara ca produs semipreparat.
Se fierb gnochi pina se ridica la suparafata apei.
Ceapa se taie fin, se caleste usor si spre sfirsit se adauga ciupercile curatate si taiate bucati. Dupa ce s-au inabusit bine, se adauga bulion (suc de rosii), o parte din zeama de la sote, condimente si sare dupa gust. In final, se adauga gnochi scursi de apa si se mai da un clocot.
Se servesc pe o farfurie impreuna cu carnea sote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cârnaţi

Cârnaţi "prăjiţi" în vin

Una bucată cârnaţ se aşează într-o tigaie,se adaugă un pahar de apă şise pune la foc mediu,acoperit,să

11 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficatei cu sos

Ficatei cu sos

Ficatei se spala foarte bine, se curata de pielite, se scurg pe hartie de bucatarie, se pun la prajit

8 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009

    arata extraordinar de bine!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 500 gnochi (galuste din cartofi)
  • 500 g carne de vitel
  • 400-500 g ciuperci (proaspete)
  • Legume: 1-2 morcovi
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei gras
  • Ulei de floarea soarelui si ulei de masline
  • Bulion (suc de rosii)
  • condimente
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Lucian Ionescu
Prajituri (gogosi) din flori de salcam

Prajituri (gogosi) din flori de salcam

Se face din oua, lapte, praf de copt si faina o compozitie ca la clatite, insa mai consistenta (cam

28 voturi    12 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Chiftele (pârjoale) sau budincă din urzici

Chiftele (pârjoale) sau budincă din urzici

Se curăţă, se spală şi se fierb uşor urzicile în puţină apă. Se strecoară de zeamă, sau,

16 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sirop din conuri de brad

Sirop din conuri de brad

Satenii din zona de munte a judetului Harghita considera siropul obtinut din conuri de brad net

89 voturi    14 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe
samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

arata extraordinar de bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui marinat in lamaie si usturoi, ardei copti pe tabla, salata de vinete, cartofi "rosti"cu feta si masline, tzatziki.