autor:

Lucian Ionescu

» » Mancaruri cu carne

Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci

Autor: Lucian Ionescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucian Ionescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 500 gnochi (galuste din cartofi), 500 g carne de vitel, 400-500 g ciuperci (proaspete), Legume: 1-2 morcovi, 2-3 cepe, 1 ardei gras, Ulei de floarea soarelui si ulei de masline, Bulion (suc de rosii), condimente, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita taiata bucati se pregateste sote la cuptor, in vas Jena (putina apa, putin ulei de masline, legume felii, codimente, sare).
Se pregatesc gnochi conform retelor din acest site:
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/gnochi-de-cartofi.html
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/galuste-de-cartofi-la-cuptor.html
sau se cumpara ca produs semipreparat.
Se fierb gnochi pina se ridica la suparafata apei.
Ceapa se taie fin, se caleste usor si spre sfirsit se adauga ciupercile curatate si taiate bucati. Dupa ce s-au inabusit bine, se adauga bulion (suc de rosii), o parte din zeama de la sote, condimente si sare dupa gust. In final, se adauga gnochi scursi de apa si se mai da un clocot.
Se servesc pe o farfurie impreuna cu carnea sote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa si cartoful

13 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
BAME CU CARNE

BAME CU CARNE

Pulpele de pui se pot prepara prajite si adauga in bame la final sau fierte. Ceapa taiata marunt

10 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009

    arata extraordinar de bine!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 500 gnochi (galuste din cartofi)
  • 500 g carne de vitel
  • 400-500 g ciuperci (proaspete)
  • Legume: 1-2 morcovi
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei gras
  • Ulei de floarea soarelui si ulei de masline
  • Bulion (suc de rosii)
  • condimente
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Lucian Ionescu
Prajituri (gogosi) din flori de salcam

Prajituri (gogosi) din flori de salcam

Se face din oua, lapte, praf de copt si faina o compozitie ca la clatite, insa mai consistenta (cam

38 voturi    12 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Chiftele (pârjoale) sau budincă din urzici

Chiftele (pârjoale) sau budincă din urzici

Se curăţă, se spală şi se fierb uşor urzicile în puţină apă. Se strecoară de zeamă, sau,

17 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sirop din conuri de brad

Sirop din conuri de brad

Satenii din zona de munte a judetului Harghita considera siropul obtinut din conuri de brad net

96 voturi    14 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe
samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

arata extraordinar de bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Cannelloni cu carne tocata