autor:

Lucian Ionescu

» » Mancaruri cu carne

Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci

Autor: Lucian Ionescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucian Ionescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 500 gnochi (galuste din cartofi), 500 g carne de vitel, 400-500 g ciuperci (proaspete), Legume: 1-2 morcovi, 2-3 cepe, 1 ardei gras, Ulei de floarea soarelui si ulei de masline, Bulion (suc de rosii), condimente, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita taiata bucati se pregateste sote la cuptor, in vas Jena (putina apa, putin ulei de masline, legume felii, codimente, sare).
Se pregatesc gnochi conform retelor din acest site:
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/gnochi-de-cartofi.html
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/galuste-de-cartofi-la-cuptor.html
sau se cumpara ca produs semipreparat.
Se fierb gnochi pina se ridica la suparafata apei.
Ceapa se taie fin, se caleste usor si spre sfirsit se adauga ciupercile curatate si taiate bucati. Dupa ce s-au inabusit bine, se adauga bulion (suc de rosii), o parte din zeama de la sote, condimente si sare dupa gust. In final, se adauga gnochi scursi de apa si se mai da un clocot.
Se servesc pe o farfurie impreuna cu carnea sote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute din varza dulce

Sarmalute din varza dulce

Carnea tocata se mai macina o data cu masina de carne. Ceapa se curata , se toaca marunt si se caleste

6 voturi    9 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Pui Sanghai

Pui Sanghai

Batem ouale si le amestecam cu sare,piper,busuioc,marar,chilly,faina si mustar. Taiem pieptul de

1 vot    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009

    arata extraordinar de bine!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 500 gnochi (galuste din cartofi)
  • 500 g carne de vitel
  • 400-500 g ciuperci (proaspete)
  • Legume: 1-2 morcovi
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei gras
  • Ulei de floarea soarelui si ulei de masline
  • Bulion (suc de rosii)
  • condimente
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Lucian Ionescu
Prajituri (gogosi) din flori de salcam

Prajituri (gogosi) din flori de salcam

Se face din oua, lapte, praf de copt si faina o compozitie ca la clatite, insa mai consistenta (cam

38 voturi    12 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Chiftele (pârjoale) sau budincă din urzici

Chiftele (pârjoale) sau budincă din urzici

Se curăţă, se spală şi se fierb uşor urzicile în puţină apă. Se strecoară de zeamă, sau,

18 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sirop din conuri de brad

Sirop din conuri de brad

Satenii din zona de munte a judetului Harghita considera siropul obtinut din conuri de brad net

99 voturi    14 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe
samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

arata extraordinar de bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Carnati de porc