autor:

cristian-luca

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Mancaruri cu carne

Vol au vent cu pui

Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Ingrediente
, 800g de aluat foietaj,, , 500g piept de pui,, , 250g de ciuperci, , , o ceapa,, , un catel de usturoi, , , 50 ml vin alb, , , 500ml smantana dulce, , , sare, , , piper, , , tarhon, , , amidon.,

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare


Se dezgheata aluatul si se taie cerculete cu diametrul de 9 cm. In mijlocul cercului de 9 cm se mai traseaza un cerc (fara a se decupa) cu diametrul de 5.5 cm. Se aseaza in tava (pe hartie cerata) si se dau la cuptor 15 minute. Inainte sa se raceasca se decupeaza capacul. Se caleste pieptul de pui si se da deoparte. In aceeasi tigaie se caleste ceapa cu ciupercile si usturoiul apoi se adauga pieptul, se stinge cu vin, se adauga smantana, se condimenteaza si se ingroasa cu amidon stins in apa rece. Se servesc calde alaturi de un vin alb demidulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol au vent cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI LA GRATAR

PIEPT DE PUI LA GRATAR

Pieptul de pui dezosat ,se taie fasii in functie de preferinta dvs..Fasiile de piept se tin o ora

20 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Toate ingredientele se spala, se taie cubulete si de inabuse bine in 300 ml ulei, in care se adauga

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Eu am inteles cum se fac dar pentru altii reteta este incompleta !

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    sa inteleg ca pui aceste ingrediente pe foetaj (dupa poza) sau le servesti alaturi de foetaj(dupa reteta)?

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

    Ingenios

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de cristian-luca
Rulada Wellington

Rulada Wellington

Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile

24 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Salata de fructe de mare

Salata de fructe de mare

Fructele de mare se pun la marinat(3-4 ore)cu zeama de lime, capatana de usturoi taiata in jumatate,

2 voturi    3 comentarii
4h
Salate reci
Focacia

Focacia

Se amesteca faina cu drojdia si sarea dupa care se adauga apa si se framanta.La sfarsit se incorporeaza

11 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu am inteles cum se fac dar pentru altii reteta este incompleta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Iepure in frisca