autor:

cristian-luca

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Mancaruri cu carne

Vol au vent cu pui

Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Ingrediente
, 800g de aluat foietaj,, , 500g piept de pui,, , 250g de ciuperci, , , o ceapa,, , un catel de usturoi, , , 50 ml vin alb, , , 500ml smantana dulce, , , sare, , , piper, , , tarhon, , , amidon.,

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare


Se dezgheata aluatul si se taie cerculete cu diametrul de 9 cm. In mijlocul cercului de 9 cm se mai traseaza un cerc (fara a se decupa) cu diametrul de 5.5 cm. Se aseaza in tava (pe hartie cerata) si se dau la cuptor 15 minute. Inainte sa se raceasca se decupeaza capacul. Se caleste pieptul de pui si se da deoparte. In aceeasi tigaie se caleste ceapa cu ciupercile si usturoiul apoi se adauga pieptul, se stinge cu vin, se adauga smantana, se condimenteaza si se ingroasa cu amidon stins in apa rece. Se servesc calde alaturi de un vin alb demidulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol au vent cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

Cartofii mari se curata si se taie in doua. Jumatatea se taie din cm in cm si se umple cu felii de

35 voturi    17 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Clatite cu carne si ciuperci

Clatite cu carne si ciuperci

Pentru umplutura calim ceapa taiata marunt in 2 linguri de ulei amestecate cu 2 linguri de apa. Adaugam

25 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Eu am inteles cum se fac dar pentru altii reteta este incompleta !

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    sa inteleg ca pui aceste ingrediente pe foetaj (dupa poza) sau le servesti alaturi de foetaj(dupa reteta)?

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

    Ingenios

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de cristian-luca
Rulada Wellington

Rulada Wellington

Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile

24 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Salata de fructe de mare

Salata de fructe de mare

Fructele de mare se pun la marinat(3-4 ore)cu zeama de lime, capatana de usturoi taiata in jumatate,

2 voturi    3 comentarii
4h
Salate reci
Focacia

Focacia

Se amesteca faina cu drojdia si sarea dupa care se adauga apa si se framanta.La sfarsit se incorporeaza

9 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu am inteles cum se fac dar pentru altii reteta este incompleta !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Chiftelute aromate "Red delight"