autor:

cristian-luca

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Mancaruri cu carne

Vol au vent cu pui

Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Ingrediente
, 800g de aluat foietaj,, , 500g piept de pui,, , 250g de ciuperci, , , o ceapa,, , un catel de usturoi, , , 50 ml vin alb, , , 500ml smantana dulce, , , sare, , , piper, , , tarhon, , , amidon.,

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare


Se dezgheata aluatul si se taie cerculete cu diametrul de 9 cm. In mijlocul cercului de 9 cm se mai traseaza un cerc (fara a se decupa) cu diametrul de 5.5 cm. Se aseaza in tava (pe hartie cerata) si se dau la cuptor 15 minute. Inainte sa se raceasca se decupeaza capacul. Se caleste pieptul de pui si se da deoparte. In aceeasi tigaie se caleste ceapa cu ciupercile si usturoiul apoi se adauga pieptul, se stinge cu vin, se adauga smantana, se condimenteaza si se ingroasa cu amidon stins in apa rece. Se servesc calde alaturi de un vin alb demidulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol au vent cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta de vara cu carne de pui.

Placinta de vara cu carne de pui.

Se spala legumele apoi se taie cubulete. Se va spala si pieptul de pui, care se va taia in bucatele

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale in varzã dulce á Ramona

Sarmale in varzã dulce á Ramona

Se opãreste varza in apã cu sare groasã si otet.Se strecoarã. Se pune la cãlit ceapa in ulei,apoi

8 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Eu am inteles cum se fac dar pentru altii reteta este incompleta !

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    sa inteleg ca pui aceste ingrediente pe foetaj (dupa poza) sau le servesti alaturi de foetaj(dupa reteta)?

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

    Ingenios

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de cristian-luca
Rulada Wellington

Rulada Wellington

Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile

24 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Salata de fructe de mare

Salata de fructe de mare

Fructele de mare se pun la marinat(3-4 ore)cu zeama de lime, capatana de usturoi taiata in jumatate,

2 voturi    3 comentarii
4h
Salate reci
Focacia

Focacia

Se amesteca faina cu drojdia si sarea dupa care se adauga apa si se framanta.La sfarsit se incorporeaza

9 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu am inteles cum se fac dar pentru altii reteta este incompleta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
SNITELE DIN PULPA DE PORC