autor:

» » Mancaruri cu carne

Vulcanul noroios

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Ingrediente
600 gr pulpa de porc, 3 ardei grasi, 2 cepe, 1 cutie rosii in bulion, 2 capatani de usturoi, 3 linguri vin rosu sec, ulei, condimente (sare, oregano, cimbru, piper), patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc se taie in cuburi potrivite si se pune la prajit intr-o tigaie. Ceapa se caleste si ea, dar separat. Ardeiul se taie julien. Carnea se pune intr-o oala,cu tot cu uleiul in care s-a prajit, peste care se adauga ceapa, ardeii si condimentele, dupa care se acopera cu apa si se baga la cuptor. Dupa 40 minute, adaugam rosiile in bulion, care au fost taiate cubulete. Se mai lasa la fiert 15 minute, dupa care adaugam usturoiul zdrobit si vinul. Dupa 5 minute se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat marunt. Se serveste cu mamaliguta si castraveti bulgaresti. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vulcanul noroios" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • ICE (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    Merci Sidy! Pup!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

    Ei, uite un "vulcan" pe care il ador !!! Ce bine daca ar fi toti vulcanii asa.... Minunata prezentare .Felicitari !

  • ICE (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

    Esti o draguta! Multumesc, Mariana!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Tu faci să pară totul foarte gustos, iar eu când le văd salivez! Felicitări!

    • ICE (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2009

      Multumesc Cely!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      Foarte ustos. Felicitari pentru prezentare!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 600 gr pulpa de porc
  • 3 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 2 capatani de usturoi
  • 3 linguri vin rosu sec
  • ulei
  • condimente (sare
  • oregano
  • cimbru
  • piper)
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

18 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

ICE (Chef de cuisine)

Merci Sidy! Pup!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la ceaun