autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Vulcanul noroios

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Ingrediente
600 gr pulpa de porc, 3 ardei grasi, 2 cepe, 1 cutie rosii in bulion, 2 capatani de usturoi, 3 linguri vin rosu sec, ulei, condimente (sare, oregano, cimbru, piper), patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc se taie in cuburi potrivite si se pune la prajit intr-o tigaie. Ceapa se caleste si ea, dar separat. Ardeiul se taie julien. Carnea se pune intr-o oala,cu tot cu uleiul in care s-a prajit, peste care se adauga ceapa, ardeii si condimentele, dupa care se acopera cu apa si se baga la cuptor. Dupa 40 minute, adaugam rosiile in bulion, care au fost taiate cubulete. Se mai lasa la fiert 15 minute, dupa care adaugam usturoiul zdrobit si vinul. Dupa 5 minute se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat marunt. Se serveste cu mamaliguta si castraveti bulgaresti. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vulcanul noroios" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita cu galuste

Tocanita cu galuste

Ceapa se taie marunt, marul se da pe razatoare, se calesc in putin ulei de masline, se adauga rosiile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita cu galuscute

Tocanita cu galuscute

Puiul se spala si se curata bine apoi se transeaza in bucati cat mai mici. Se curata legumele si

8 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ICE (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    Merci Sidy! Pup!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

    Ei, uite un "vulcan" pe care il ador !!! Ce bine daca ar fi toti vulcanii asa.... Minunata prezentare .Felicitari !

  • Fara foto

    ICE (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

    Esti o draguta! Multumesc, Mariana!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Tu faci să pară totul foarte gustos, iar eu când le văd salivez! Felicitări!

    • Fara foto

      ICE (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2009

      Multumesc Cely!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      Foarte ustos. Felicitari pentru prezentare!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 600 gr pulpa de porc
  • 3 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 2 capatani de usturoi
  • 3 linguri vin rosu sec
  • ulei
  • condimente (sare
  • oregano
  • cimbru
  • piper)
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

17 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

ICE (Chef de cuisine)

Merci Sidy! Pup!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
FLOAREA-SOARELUI