Carnea de porc se taie in cuburi potrivite si se pune la prajit intr-o tigaie. Ceapa se caleste si ea, dar separat. Ardeiul se taie julien. Carnea se pune intr-o oala,cu tot cu uleiul in care s-a prajit, peste care se adauga ceapa, ardeii si condimentele, dupa care se acopera cu apa si se baga la cuptor. Dupa 40 minute, adaugam rosiile in bulion, care au fost taiate cubulete. Se mai lasa la fiert 15 minute, dupa care adaugam usturoiul zdrobit si vinul. Dupa 5 minute se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat marunt. Se serveste cu mamaliguta si castraveti bulgaresti. Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii