Carnea de porc se taie in cuburi potrivite si se pune la prajit intr-o tigaie. Ceapa se caleste si ea, dar separat. Ardeiul se taie julien. Carnea se pune intr-o oala,cu tot cu uleiul in care s-a prajit, peste care se adauga ceapa, ardeii si condimentele, dupa care se acopera cu apa si se baga la cuptor. Dupa 40 minute, adaugam rosiile in bulion, care au fost taiate cubulete. Se mai lasa la fiert 15 minute, dupa care adaugam usturoiul zdrobit si vinul. Dupa 5 minute se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat marunt. Se serveste cu mamaliguta si castraveti bulgaresti. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii