autor:

Michelle

» » , , Aperitive, Conserve si muraturi, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Zacusca cu vinete

Autor: Michelle (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Michelle (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Ingrediente
5 kg ardei capia, 3 kg gogosari, 2 kg ardei gras rosu, 5 kg vinete, 2 kg ceapa, 2 kg morcov, 3 kg rosii, sare, aproximativ 2 litri ulei, oregano, cayena

Dificultate: Medie Timp: 2h

16 voturi

Mod de preparare

Coacem ardei,gogosari ,capia si vinetele.Le curatim de coaja si ii dam prin masina de tocat.Curatim ceapa si morcovul deasemenea ii dam prin masina si ii punem cu 1 litru de ulei si 1litru de apa la foc.Cand ceapa si morcovul s-au inmuiat adaugam vanata,si dupa aproximativ 15 min adaugam si ardei.
Amestecam incontinuu ca sa nu se prinda.Adaugam sucul de la cele 3 kg de rosii,ulei daca mai e nevoie ,sarea ,oregano si cayena dupa gust.cand deja incepe sa uleiul sa se ridice...incepem sa punem zacusca la borcane....
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zacusca gustoasa de vinete cu gogosari copti, ca pe Tarnave

Zacusca gustoasa de vinete cu gogosari copti, ca pe Tarnave

De ani de zile eu coc vinetele si gogosarii inainte cu mult de a prepara zacusca. Imi place mult

15 voturi    5 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Zacusca de vinete cu ciuperci

Zacusca de vinete cu ciuperci

Vinetele se coc la flacara aragazului, se pun intr-un vas si se presara sare grunjoasa peste ele,

0 voturi    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 februarie 2013

    Ador zacusca cu vinete!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Foarte buna iarna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Delicioasa...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2009

      arata ft bine!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Bunaaaa!!!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Da, foarte buna.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

      Buna tare iarna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

16 voturi

Ingrediente

  • 5 kg ardei capia
  • 3 kg gogosari
  • 2 kg ardei gras rosu
  • 5 kg vinete
  • 2 kg ceapa
  • 2 kg morcov
  • 3 kg rosii
  • sare
  • aproximativ 2 litri ulei
  • oregano
  • cayena

Raporteaza reteta

Retete
de Michelle
PRAJITURA INSIROPATA DE GRIS

PRAJITURA INSIROPATA DE GRIS

Laptele + zaharul se pun la fiert,apoi se adauga grisul.Se ia de pe foc si se adauga cocosul,se pune

6 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Cornuri cu fondant de mere

Cornuri cu fondant de mere

Drojdia impreuna cu putin lapte caldut,zahar si faina se amesteca si se lasa la dospit..cand a crescut

7 voturi    8 comentarii
3h
Prajituri
Fursecuri

Fursecuri

Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie,

6 voturi    3 comentarii
30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ador zacusca cu vinete!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de ciuperci