Se pune intr-o cratita mare uleiul la incins si apoi se adauga ceapa tocata marunt, care se fierbe in ulei pana se inmoaie.Se adauga apoi morcovul ras, si pe urma ardeiul si gogosarul( de preferat copt -cine are rabdare)dat prin masina de tocat carne.
Gogonelele se oparesc si se curata de coaja, apoi se dau prin masina de tocat.Se adauga peste celelate ingrediente din cratita , la fiert, iar mai apoi se adauga si bulionul, sarea si piperul dupa gust- si se lasa sa fiarba f bine.
Compozitia se pune in borcane, se capseaza si se fierb la bain-marie cca 30 min.
O minunatie plina cu vitamine pt iarna, mai ales pt cei care nu suporta vinetele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii