Zacusca de gogonele

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg gogonele
  • 3 kg gogosari
  • 4 kg ardei capia rosu
  • 3 kg ceapa
  • 1 lt ulei
  • 800 gr pasta tomate
  • 1 farfurie adanca plina cu morcov ras
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pune intr-o cratita mare uleiul la incins si apoi se adauga ceapa tocata marunt, care se fierbe in ulei pana se inmoaie.Se adauga apoi morcovul ras, si pe urma ardeiul si gogosarul( de preferat copt -cine are rabdare)dat prin masina de tocat carne.

Gogonelele se oparesc si se curata de coaja, apoi se dau prin masina de tocat.Se adauga peste celelate ingrediente din cratita , la fiert, iar mai apoi se adauga si bulionul, sarea si piperul dupa gust- si se lasa sa fiarba f bine.

Compozitia se pune in borcane, se capseaza si se fierb la bain-marie cca 30 min.

O minunatie plina cu vitamine pt iarna, mai ales pt cei care nu suporta vinetele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise