autor:

Foxxi T.

» » Sandviciuri

Zapekanka

Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Slovacia


    Reteta postata pe: 03 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Slovacia


Reteta postata pe: 03 februarie 2011

Ingrediente
-o bagheta/corn, -ketchup/sos de usturoi/mustar, -ciuperci si usturoi calite putin, -cascaval, -piper,sare, -ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Taiati in lung bagheta/cornul, o ungeti cu ketchup/sos de usturoi/mustar si asezati cascavalul si ciupercile cu usturoiul.Dati bagheta la cuptor pana se topeste cascavalul si devine crocanta. Este o reteta foarte buna si usor de preparat.Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Zapekanka" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Paine cu ou

Paine cu ou

Se foloseste paine veche de o zi, daca e proaspata painea, se inmoaie prea mult feliile. Batem ouale

2 voturi    1 comentariu
30 min
Sandviciuri
Unt de casa

Unt de casa

Pentru prepararea acestui unt foarte bun aveti nevoie de un kg de smantana mai grasa pe care o bateti

13 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Usor si bun.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • -o bagheta/corn
  • -ketchup/sos de usturoi/mustar
  • -ciuperci si usturoi calite putin
  • -cascaval
  • -piper,sare
  • -ceapa

Raporteaza reteta

Retete
de Foxxi T.
Piept de pui cu gogonele

Piept de pui cu gogonele

Dezosati pieptul si in condimentati cu sare+piper.Cat timp carnea isi ia gustul,puneti o tigaie pentru

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Usor si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sandvis in chifla