Se taie puiul in bucati cât mai micute se clateste bine cu apa rece si se stoarce. Ceapa tocata fin si zarzavatul de ciorba se calesc câteva minute în ulei.
Se adauga 3 litri de apa rece si carnea de pui. Se lasa totul sa fiarba la foc domol pâna carnea de pui este bine patrunsa, aproape ca se desprinde de pe os. In acest moment, cateii de usturoi se zdrobesc în zeama si se mai lasa sa dea câteva clocote. La final se adauga lingurita de zahar.
Se ia oala de pe foc si se drege zeama cu oule batute bine cu smântana. Se adauga dupa gust sarea de lamaie si la final se presara patrunjelul tocat fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii