autor:

Anca Bunea

» » , , Aperitive, Retete la gratar, Retete vegetariene

Zucchini, ardei si halloumi la gratar

Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2015

Ingrediente
1 ardei gras galben, 1 ardei gras verde, 2 zucchini/ dovlecei, 80 ml ulei de masline, 60 ml otet balsamic, piper proaspat macinat, 225 g branza Halloumi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala, se taie in jumatati si se curata de seminte. Zucchini/ dovleceii se spala si se taie rondele.
Se amesteca intr-un castron uleiul impreuna cu otetul si se adauga ardeii si zucchini. Se amesteca bine, se adauga piper proaspat macinat si se lasa la marinat aproximativ 1 ora.
Se pun feliile de zucchini pe bete de frigarui apoi se pun frigaruile impreuna cu ardeii si branza Halloumi feliata pe gratar in jur de 3-4 minute pe ambele parti.
Se scot legumele si se servesc stropite cu marinada din ulei si otet.
Ardeii se spala, se taie in jumatati si se curata de seminte. Zucchini/ dovleceii se spala si se taie rondele.
Se amesteca intr-un castron ulei
Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini, ardei si halloumi la gratar" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Bruschete cu rosii, ardei si za'atar

Bruschete cu rosii, ardei si za'atar

Se amesteca intr-un bol untul moale scos din timp din frigider cu 1/3lingurita de sare si se adauga

4 voturi    1 comentariu
25 min
Aperitive
Pate de casa

Pate de casa

Un mic dejun sanatos ce se poate servi alaturi de un ceai sau suc de mere. Mod de preparare: Se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena Margareta , 25 aprilie 2015

    ceea ce ma deranjeaza e ca ne uitam limba.... de ce nu le spuneti DOVLEGEI? Asa parca se numeau. De ce nu le spuneti tuturor ingredientelor in alte limbi? Doar asa... ca sa fiti mai chic...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras verde
  • 2 zucchini/ dovlecei
  • 80 ml ulei de masline
  • 60 ml otet balsamic
  • piper proaspat macinat
  • 225 g branza Halloumi

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bunea
Chocolate Mud Cake fara gluten

Chocolate Mud Cake fara gluten

Se incalzeste cuptorul la 180-190 g C. Se unge cu unt forma. Se pune untul intr-o cratita si se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri
Decor Briose Iepurasi

Decor Briose Iepurasi

Daca aveti putina rabdare, decorul de la aceste briose nu este deloc greu de realizat. Mai jos regasiti

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura Rasturnata cu Portocale Rosii

Prajitura Rasturnata cu Portocale Rosii

Incalziti cuptorul la 180 g C. Ungeti cu unt o tava de aproximativ 20 cm (daca folositi tava cu

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete
din Retete vegetariene
Snitele de soia cu piure de cartofi albi si mov

Snitele de soia cu piure de cartofi albi si mov

Intr-o oala cu apa, se pune usturoiul pisat, sare, piper, cimbru si snitelele de soia; se lasa la fiert 15-20 min, dupa acest timp,

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

-Se spală cartofii și se pun la fiert în coajă, în apă cu puțină sare. -Se fierb tare 22 ouă de prepeliță. -Se

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive