autor:

Anca Bunea

» » , , Aperitive, Retete la gratar, Retete vegetariene

Zucchini, ardei si halloumi la gratar

Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2015

Ingrediente
1 ardei gras galben, 1 ardei gras verde, 2 zucchini/ dovlecei, 80 ml ulei de masline, 60 ml otet balsamic, piper proaspat macinat, 225 g branza Halloumi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala, se taie in jumatati si se curata de seminte. Zucchini/ dovleceii se spala si se taie rondele.

Se amesteca intr-un castron uleiul impreuna cu otetul si se adauga ardeii si zucchini. Se amesteca bine, se adauga piper proaspat macinat si se lasa la marinat aproximativ 1 ora.

Se pun feliile de zucchini pe bete de frigarui apoi se pun frigaruile impreuna cu ardeii si branza Halloumi feliata pe gratar in jur de 3-4 minute pe ambele parti.

Se scot legumele si se servesc stropite cu marinada din ulei si otet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini, ardei si halloumi la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de iarba grasa (baqleh)

Tocanita de iarba grasa (baqleh)

Mai intai, ar trebui sa facem o introducere, sa va facem cunoscut ce este aceasta iarba grasa, poate

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Paste, cu ceapa verde si ciuperci

Paste, cu ceapa verde si ciuperci

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le golim intr-o sita si le lasam la scurs. Ciupercile

1 vot    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena Margareta , 25 aprilie 2015

    ceea ce ma deranjeaza e ca ne uitam limba.... de ce nu le spuneti DOVLEGEI? Asa parca se numeau. De ce nu le spuneti tuturor ingredientelor in alte limbi? Doar asa... ca sa fiti mai chic...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras verde
  • 2 zucchini/ dovlecei
  • 80 ml ulei de masline
  • 60 ml otet balsamic
  • piper proaspat macinat
  • 225 g branza Halloumi

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bunea
Chec marmorat

Chec marmorat

Forma pe care am folosit-o are diametrul de 27 cm, volum de 2 l si este din silicon. Se unge

35 voturi    29 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu branza si zmeura

Tarta cu branza si zmeura

Se framanta aluatul (sau se prepara cu ajutorul robotului de bucatarie) amestecand faina cu untul

22 voturi    19 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii nedecojiti in apa cu putina sare, se curata de coaja si se paseaza cat sunt fierbinti,

10 voturi    8 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza