autor:

Anca Bunea

» » , , Aperitive, Retete la gratar, Retete vegetariene

Zucchini, ardei si halloumi la gratar

Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2015

Ingrediente
1 ardei gras galben, 1 ardei gras verde, 2 zucchini/ dovlecei, 80 ml ulei de masline, 60 ml otet balsamic, piper proaspat macinat, 225 g branza Halloumi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala, se taie in jumatati si se curata de seminte. Zucchini/ dovleceii se spala si se taie rondele.

Se amesteca intr-un castron uleiul impreuna cu otetul si se adauga ardeii si zucchini. Se amesteca bine, se adauga piper proaspat macinat si se lasa la marinat aproximativ 1 ora.

Se pun feliile de zucchini pe bete de frigarui apoi se pun frigaruile impreuna cu ardeii si branza Halloumi feliata pe gratar in jur de 3-4 minute pe ambele parti.

Se scot legumele si se servesc stropite cu marinada din ulei si otet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini, ardei si halloumi la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
RULADA CU CIUPERCI

RULADA CU CIUPERCI

Se toaca ceapa si se caleste pana devine aurie. Ouale se bat spuma si se adauga ceapa calita,mararul

17 voturi    13 comentarii
1h
Retete vegetariene
Ciuperci cu lime si patrunjel verde

Ciuperci cu lime si patrunjel verde

Ciupercile le spalam bine cu apa rece pentru a indeparta eventualele firicele de pamant de pe ele

0 voturi    0 comentarii
15 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena Margareta , 25 aprilie 2015

    ceea ce ma deranjeaza e ca ne uitam limba.... de ce nu le spuneti DOVLEGEI? Asa parca se numeau. De ce nu le spuneti tuturor ingredientelor in alte limbi? Doar asa... ca sa fiti mai chic...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras verde
  • 2 zucchini/ dovlecei
  • 80 ml ulei de masline
  • 60 ml otet balsamic
  • piper proaspat macinat
  • 225 g branza Halloumi

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bunea
Chec marmorat

Chec marmorat

Forma pe care am folosit-o are diametrul de 27 cm, volum de 2 l si este din silicon. Se unge

45 voturi    29 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu branza si zmeura

Tarta cu branza si zmeura

Se framanta aluatul (sau se prepara cu ajutorul robotului de bucatarie) amestecand faina cu untul

23 voturi    19 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii nedecojiti in apa cu putina sare, se curata de coaja si se paseaza cat sunt fierbinti,

16 voturi    8 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Granita de pepene rosu Granita de pepene rosu

Într-un castron se pun toate ingredientele şi se zdrobesc cu mixerul vertical până se obţine un lichid. Se toarnă

0 voturi    0 comentarii
1h
Bauturi
Vinete cu usturoi la cuptor Vinete cu usturoi la cuptor

Spălăm vinetele și le tăiem în jumatate, pe lungime. Le crestăm și le frecăm bine cu sare. Tăiem usturoiul felii

3 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Delicii de post de la bloggeri
Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti