Fascinaţia pentru preferinţele culinare ale celebrităţilor a existat dintotdeauna poate pentru că mâncarea este un semn de normalitate şi de apropiere faţă de ceilalţi.
Începem cu actuala Regină a Marii Britanii, Elisabeta a II-a, care nu a avut niciodată pretenţii culinare deosebite. În tinereţe servea la micul-dejun ouă (îi plăceau doar cele cu coaja mai închisă la culoare), ceai şi un pahar de suc de portocale, iar din când în când şi cârnăciori prăjiţi. În copilărie îi plăceau dulciurile, în special fursecurile cu ciocolată şi mentă.
Poate cea mai controversată Regină a Angliei, Elisabeta I (1558 - 1603), prefera să mănânce peşte şi pâine albă (o raritate pentru perioada respectivă). Dilua vinul şi berea cu apă.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii