Fascinaţia pentru preferinţele culinare ale celebrităţilor a existat dintotdeauna poate pentru că mâncarea este un semn de normalitate şi de apropiere faţă de ceilalţi.
Începem cu actuala Regină a Marii Britanii, Elisabeta a II-a, care nu a avut niciodată pretenţii culinare deosebite. În tinereţe servea la micul-dejun ouă (îi plăceau doar cele cu coaja mai închisă la culoare), ceai şi un pahar de suc de portocale, iar din când în când şi cârnăciori prăjiţi. În copilărie îi plăceau dulciurile, în special fursecurile cu ciocolată şi mentă.
Poate cea mai controversată Regină a Angliei, Elisabeta I (1558 - 1603), prefera să mănânce peşte şi pâine albă (o raritate pentru perioada respectivă). Dilua vinul şi berea cu apă.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii