Ca sa pregatesti cea mai gustoasa si reusita friptura de porc pentru Craciun, trebuie sa tii cont de urmatoarele trucuri:

Preincalzeste cuptorul la o temperatura de peste 200 de grade. 

Pune carnea timp de 30 de minute, apoi redu temperatura la 160 de grade si mai las-o cate 50 de minute pentru fiecare kilogram de carne. 

Dupa ce e gata, las-o să se odihneasca o jumatate de ora inainte de feliere, pentru ca sucurile sa se distribuie uniform.

Cu ce mirodenii o asociezi? Cele mai potrivite sunt cele puternice, parfumate, cum ar fi: ceapa, usuroiul, slanina afumata, cimbrul, enibaharul, coriandu seminte. 

Pentru carnea de porc, cele mai potrivite glazuri sunt cele cu miere si mustar. 

Pentru fragezire poti folosi orice tip de alcool, de la bere, la vin rosu sau alb, vinuri fortifiate (Marsala, Porto, Madeira) sau chiar lichior si rachiu, dupa gust.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto