Sarbatorile sunt tot mai aproape si pregatirile au inceput deja. Dar in ciuda intregii agitatii culinare sau nu pe seama sarbatorilor de iarna, ar trebui sa ne aducem aminte in primul rand despre spiritul sarbatorilor si cum putem darui celor nevoiasi un strop de bucurie de Craciun.

Asadar, va indemnam sa faceti o fapta buna de sarbatori, fie printr-o donatie, fie printr-un pachetel cadou sau doar prin timp investit intr-un proiect. Sunt multe initiative in aceasta perioada si am vrea sa le facem cunoscute pe toate, insa ne este imposibil. Ne puteti ajuta cu alte sugestii de proiecte umanitare povestind despre acestea in comentarii la acest articol.

1. “10.000 lei” este un proiect de ajutorare sociala demarat de blogeri culinari - un proiect tare drag noua, pe care il sustinem cu toata increderea.

De pe Foodblog.ro: "Andreea Craciun (Andie.ro) si Cristi Roman, ajutati si de buna prietena Dana Burlacu Visternicu, am decis asa – si am hotarat sa va implicam cu speranta si pe voi, bloggerii culinari (si nu numai) in urmatoarele: 
- Initiem Proiectul “10.000 lei” prin care vrem sa strangem minimum 10.000 de lei noi pentru a ajuta copii defavorizati din mai multe locuri ale Romaniei;
- Suma totala stransa se va imparti intre trei locuri decise si alese: Asociatia Muzeul Ianca din Ianca (Braila), Asociatia Impreuna pentru Viitor din Spantov (Calarasi), Fundatia Solidaritate si Speranta (Iasi)."

Cum poti ajuta? Prin donatii online aici sau prin transfer bancar la conturile listate aici.

2. Proiectul ShoeBox - ajutor la pachet pentru copilasi nevoiasi

ShoeBox este o actiune menita sa le ofere cadouri de Craciun copiilor cu posibilitati materiale reduse. Fiecare persoana care isi doreste sa ia parte la actiune este invitata sa o sustina facand un pachet, o cutie (de pantofi sau nu) plina cu cadouri pentru acesti copilasi si/sau sa promoveze proiectul.

Proiectul ShoeBox a inceput dintr-o joaca, menita sa invete un copilas ce inseamna sa daruiesti. Apoi proiectul a evoluat, anul acesta este editia a saptea si a ajuns sa ii invete pe cei mari cat de important este sa oferi bucurie celor care nu o primesc decat foarte rar. 

Mai sunt doar cateva zile, afla cum pot ajuta aici >>


3. Se cauta bloggeri culinari pentru fapte bune! via @Sabina-Cornovac.ro

Daca esti blogger culinar sau poti recomanda un blogger culinar, atunci o poti ajuta pe Sabina Cornovac intr-un proiect caritabil care se anunta tare fain.
Detalii aici.

Asteptam si alte sugestii de proiecte caritabile pentru sarbatori.

Craciunul este pentru toti!
 

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii