Super idei de impachetare a cadourilor gourmet. Simplu si ieftin!

Ce cadouri pot fi mai delicioase decat fursecurile si briosele facute in casa? Daca va ganditi sa-i surprindeti pe cei dragi cu astfel de daruri, poate ca vreti sa stiti si cateva sfaturi legate de impachetarea lor, de prezentarea lor intr-o forma mai festiva. Noi am ales cinci dintre cele mai dragute aranjamente pentru dulciuri din aceasta perioada.

Super idei de impachetare a cadourilor gourmet. Simplu si ieftin!

1. Suporturile de pahare (coasterele) inlocuiesc cu succes farfurioarele. Poti aseza fursecurile pe un astfel de suport si sa le invelesti in celofan sau in ambalaj de plastic. La final, completeaza aranjamentul cu o funda.
2. Umple un bol mic, de compot, cu hartie colorata si pune deasupra fursecurile, ambalate in celofan. Leaga aranjamentul cu un snur colorat si fa-i o funda. Nu ai la indemana boluri mici? Poti folosi un vas mic din ceramica, o cana sau chiar un pahar.
3. Poti impacheta fursecurile sau prajiturile ca pe niste bomboane. Pune-le in celofan, invarteste-l la capete si leaga-le pe acestea cu snururi colorate. Dupa aceea, le poti aseza cu grija intr-o cutie de cadou.
4. Nu arunca cofrajele de oua! In aceasta perioada, iti pot fi de mare ajutor. Poti strecura in acestea niste briose colorate. Dupa ce ai umplut cofrajul, inveleste-l in celofan si leaga-i capetele cu sfori in diferite culori .Este o modalitate eleganta, dar si hazlie, prin care poti servi briosele.
5. Cea mai usoara modalitate de a impacheta fursecurile este de a le pune intr-un borcan. Pune o bucata patrata de material intre capac si gura borcanului inainte de a il inchide, dupa care decoreaza borcanul cu o funda si cu o eticheta simpatica.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise