Alimente deghizate – un proiect marca Hikaru Cho

Ai putea crede ca in acest moment privesti o banala portocala. Ei bine, uneori, lucrurile nu sunt exact ceea ce iti inchipui. Cam asta ar vrea sa ne transmita artista Hikaru Cho prin cel mai recent proiect al sau.  

Alimente deghizate – un proiect marca Hikaru Cho

Hikaru Cho, artista nascuta in Tokio, Japonia, se foloseste de abilitatile sale pentru a crea o noua realitate. Astfel, ea a transformat o banana intr-un castravete, un ou intr-o vanata si o rosie intr-o portocala. Desi poate parea floare la ureche ceea ce face tanara artista, lucrurile nu stau chiar asa. Proiectul sau implica mult talent si pricepere.
Operele lui Cho nu se rezuma doar la fructe si legume. Ea se foloseste de talentul sau pentru a face machiaje inedite, dar si pentru a picta direct pe corp. Se pare ca nu sunt foarte multe lucruri pe care Cho sa ne le poata transforma cu o pensula si cateva culori.
Noua ne-a placut foarte mult proiectului tinerei din Japonia. Daca si voi o apreciati, nu ezitati sa o urmariti pe Facebook sau Instagram.

sursa articol si sursa foto

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise