Alimente deghizate – un proiect marca Hikaru Cho

Ai putea crede ca in acest moment privesti o banala portocala. Ei bine, uneori, lucrurile nu sunt exact ceea ce iti inchipui. Cam asta ar vrea sa ne transmita artista Hikaru Cho prin cel mai recent proiect al sau.  

Alimente deghizate – un proiect marca Hikaru Cho

Hikaru Cho, artista nascuta in Tokio, Japonia, se foloseste de abilitatile sale pentru a crea o noua realitate. Astfel, ea a transformat o banana intr-un castravete, un ou intr-o vanata si o rosie intr-o portocala. Desi poate parea floare la ureche ceea ce face tanara artista, lucrurile nu stau chiar asa. Proiectul sau implica mult talent si pricepere.
Operele lui Cho nu se rezuma doar la fructe si legume. Ea se foloseste de talentul sau pentru a face machiaje inedite, dar si pentru a picta direct pe corp. Se pare ca nu sunt foarte multe lucruri pe care Cho sa ne le poata transforma cu o pensula si cateva culori.
Noua ne-a placut foarte mult proiectului tinerei din Japonia. Daca si voi o apreciati, nu ezitati sa o urmariti pe Facebook sau Instagram.

sursa articol si sursa foto

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise