Visul oricarui iubitor de bacon s-a implinit! In Montreal, urmeaza sa se deschida restaurantul Brutus, un restaurant ce reuseste deja sa se diferentieze de altele prin faptul ca la fiecare preparat servit se va adauga bacon.
 
Astfel, pentru prima data, canadienii vor avea ocazia sa incerce “Pork Soda”, o combinatie intre vodka, sifon si bacon, Martini cu bacongogosi cu bacon sau Sushi cu bacon, printre altele.
 
Anthoni Jodoin, cel care detine restaurantul, declara ca afacerea a pornit de la ideea ca toata lumea iubeste baconul. De asemenea, el sustine ca a dorit sa creeze un loc pentru barbati, inspirandu-se de la vechile frizerii pentru designul localului.
 
Desi sunt o multime de iubitori ai baconului care asteapta cu nerabdare sa incerce preparatele unice cu bacon, restaurantul Brutus inca nu s-a deschis, fiind in asteptarea autorizatiei de comercializare a bauturilor alcoolice.


Gogosi cu bacon


Sushi cu bacon


Cocktail Bloody Mary cu bacon


Hot dog facut din bacon

Sursa articol si sursa foto: designtaxi.com
 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Covaci Camelia, 27 decembrie 2014

    Foarte interesant. Daca contine bacon, atunci e....Brutus din Montreal. O idee prin care a reusit sa se diferentieze.Nu ne ramane decat sa mergem sa gustam. :-D

  • Cristina Miron, 27 august 2014

    corec cand prepari puiul de prima ili speli si dupa ili prepari