Cu siguranta, si voua vi s-a intamplat cel putin o data sa aveti in farfurie un ou al carui galbenus sa aiba marginile verzi. Ei bine, trebuie sa stii ca acest fapt nu este cauzat de catre ou, ci de pregatirea necorespunzatoare a acestuia.
Decolorarea galbenusului este un semn ca a fost fiert prea mult timp. Ca si in cazul fripturii care se usuca sau a orezului care se arde daca sunt pregatite excesiv, ouale fierte in exces sunt comestibile si chiar gustoase.
Sursa foto: www.flickr.com
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii