Cu siguranta, si voua vi s-a intamplat cel putin o data sa aveti in farfurie un ou al carui galbenus sa aiba marginile verzi. Ei bine, trebuie sa stii ca acest fapt nu este cauzat de catre ou, ci de pregatirea necorespunzatoare a acestuia.
Decolorarea galbenusului este un semn ca a fost fiert prea mult timp. Ca si in cazul fripturii care se usuca sau a orezului care se arde daca sunt pregatite excesiv, ouale fierte in exces sunt comestibile si chiar gustoase.
Sursa foto: www.flickr.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii