În 16 februarie 2018 chinezii trec în Noul An, adică în anul Câinelui de Pământ.
Nu ştim ce înseamnă asta din punct de vedere astrologic, însă ştim sigur că anul acesta noi o să consumăm mai multe preparate chinezeşti.
Avem multe motive să facem asta: mâncarea chinezească e sănătoasă, uşoară şi rapid de preparat. Bucataria chinezeasca acorda o mare importanta echilibrarii ingredientelor in felurile de mancare. Acest pas important trebuie sa rezulte intr-o imbinare armonioasa de texturi, culori, arome, forme si calitati nutritionale.
Am căutat şi avem câteva propuneri pe care să le luaţi în seamă în acest nou an:

Vita cu ghimbir, urechi de lemn si taietei de orez
Desigur, vă mai puteţi inspira şi din secţiunea noastră specială cu reţete asiatice. Vă dorim un An Nou Chinezesc extraordinar!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii