În 16 februarie 2018 chinezii trec în Noul An, adică în anul Câinelui de Pământ.
Nu ştim ce înseamnă asta din punct de vedere astrologic, însă ştim sigur că anul acesta noi o să consumăm mai multe preparate chinezeşti.
Avem multe motive să facem asta: mâncarea chinezească e sănătoasă, uşoară şi rapid de preparat. Bucataria chinezeasca acorda o mare importanta echilibrarii ingredientelor in felurile de mancare. Acest pas important trebuie sa rezulte intr-o imbinare armonioasa de texturi, culori, arome, forme si calitati nutritionale.
Am căutat şi avem câteva propuneri pe care să le luaţi în seamă în acest nou an:
Vita cu ghimbir, urechi de lemn si taietei de orez
Desigur, vă mai puteţi inspira şi din secţiunea noastră specială cu reţete asiatice. Vă dorim un An Nou Chinezesc extraordinar!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii