În 10 februarie 2013 chinezii au trecut în Noul An, adică în anul Şarpelui.


Nu ştim ce înseamnă asta din punct de vedere astrologic, însă ştim sigur că anul acesta noi o să consumăm mai multe preparate chinezeşti.

Avem multe motive să facem asta: mâncarea chinezească e sănătoasă, uşoară şi rapid de preparat. Bucataria chinezeasca acorda o mare importanta echilibrarii ingredientelor in felurile de mancare. Acest pas important trebuie sa rezulte intr-o imbinare armonioasa de texturi, culori, arome, forme si calitati nutritionale.

Am căutat şi avem câteva propuneri pe care să le luaţi în seamă în acest nou an:

Pacheţele de primăvară



Pui cu susan negru


Legume chinezeşti cu vită


Pui cu alune


Vita cu ghimbir, urechi de lemn si taietei de orez


Desigur, vă mai puteţi inspira şi din secţiunea noastră specială cu reţete asiatice. Vă dorim un An Nou Chinezesc extraordinar!

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Toate retetele prezentate sunt delicioase...