Noul An (culinar) Chinezesc

În 16 februarie 2018 chinezii trec în Noul An, adică în anul Câinelui de Pământ.

Noul An (culinar) Chinezesc

Nu ştim ce înseamnă asta din punct de vedere astrologic, însă ştim sigur că anul acesta noi o să consumăm mai multe preparate chinezeşti.

Avem multe motive să facem asta: mâncarea chinezească e sănătoasă, uşoară şi rapid de preparat. Bucataria chinezeasca acorda o mare importanta echilibrarii ingredientelor in felurile de mancare. Acest pas important trebuie sa rezulte intr-o imbinare armonioasa de texturi, culori, arome, forme si calitati nutritionale.

Am căutat şi avem câteva propuneri pe care să le luaţi în seamă în acest nou an:

Pacheţele de primăvară

Pui cu susan negru

Legume chinezeşti cu vită

Pui cu alune

Vita cu ghimbir, urechi de lemn si taietei de orez

Desigur, vă mai puteţi inspira şi din secţiunea noastră specială cu reţete asiatice. Vă dorim un An Nou Chinezesc extraordinar!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure