Oameni mici în lumea mâncării

Artiştii care lucrează cu mâncarea nu încetează să ne uimească. Este şi cazul unui american care şi-a început cariera construind modele de trenuri în miniatură. 

Oameni mici în lumea mâncării

Numele lui este Christopher Boffoli şi a fost mereu fascinat de supradimensionarea obiectelor obişnuite. De aici şi pâna la alăturarea unor figurine micuţe cu fructe imense a fost un singur pas.

Seria de lucrări "Disparity" prezintă oameni în ipostaze obişnuite pe fructe sau feluri de mâncare. Efectul este unul grozav si situaţile par aproape fireşti.

Vă lăsăm să vă convingeţi singuri:

Sursă.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise