Nu exista o cale mai usoara de a o spune: Mancam prea multa ciocolata. Cu totii facem asta. Iar daca vom continua in acelasi mod, rezultatul va fi unul dezastruos: vom ramane fara ciocolata. Cel putin asta au afirmat 2 dintre cei mai mari producatori de ciocolata, Mars si Barry Callebaut. Si exista date care le sustin teoria.
Este vorba despre o problema de aprovizionare. Vremea uscata din Africa a contribuit intr-un mod negativ la producerea de cacao din regiune. Organizatia Internationala a Producatorilor de Cacao estimeaza ca s-a pierdut aproximativ 30-40% din productia globala de cacao.
Pe scurt, mancam mai multa ciocolata decat producem, iar intr-o zi nu o sa mai avem din ce sa o producem. Voi ce credeti, este posibila o lume fara ciocolata? :-)
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii