Nu exista o cale mai usoara de a o spune: Mancam prea multa ciocolata. Cu totii facem asta. Iar daca vom continua in acelasi mod, rezultatul va fi unul dezastruos: vom ramane fara ciocolata. Cel putin asta au afirmat 2 dintre cei mai mari producatori de ciocolata, Mars si Barry Callebaut. Si exista date care le sustin teoria.
Este vorba despre o problema de aprovizionare. Vremea uscata din Africa a contribuit intr-un mod negativ la producerea de cacao din regiune. Organizatia Internationala a Producatorilor de Cacao estimeaza ca s-a pierdut aproximativ 30-40% din productia globala de cacao.

Pe scurt, mancam mai multa ciocolata decat producem, iar intr-o zi nu o sa mai avem din ce sa o producem. Voi ce credeti, este posibila o lume fara ciocolata? :-)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii