Combinaţia "mâncare" şi "artă" este una câştigătoare din punctul nostru de vedere.

Sculptoriţa franceză Christel Assante se foloseşte de delicateţea cojilor de ou pentru a crea sculpturi uluitoare. Lucrările ei sunt atât de fragile încât se aseamănă cu dantela.

Durează cam 3 – 4 zile să termine o sculptură şi de cele mai multe ori se foloseşte de ouă de bibilică sau de gâscă. 

Anul acesta de Paşte, dacă vreţi să vă impresionaţi invitaţii, puteţi pune pe masă şi câteva ouă sculptate. :) E adevărat, avem şi noi artiştii noştri care încondeiază magistral ouă, aşa că avem o mulţime de variante.

Care vă plac mai mult? Ouăle încondeiate sau cele sculptate?

Vă invităm să admiraţi aceste minunăţii:














sursă imagini.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Stejaru Florica, 18 aprilie 2016

    Arta, precizie, talent si daruire! BARVOOOOO!

  • Fara foto

    Loredana Balan, 30 noiembrie 2013

    merita vazut!

  • Fara foto

    maria-magdalena, 23 noiembrie 2013

    finite.....arta cu adevarat

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2013

    Minunat...Arta in adevaratul sens!

  • Fara foto

    Ileana Iriza, 26 iulie 2013

    wow! Ce minunatii!

  • Fara foto

    Roxana Palcu, 22 iulie 2013

    din categoria what I like :)

  • Fara foto

    Gustos Ro, 13 iunie 2013

    foarte interesante sunt.