Combinaţia "mâncare" şi "artă" este una câştigătoare din punctul nostru de vedere.

Sculptoriţa franceză Christel Assante se foloseşte de delicateţea cojilor de ou pentru a crea sculpturi uluitoare. Lucrările ei sunt atât de fragile încât se aseamănă cu dantela.

Durează cam 3 – 4 zile să termine o sculptură şi de cele mai multe ori se foloseşte de ouă de bibilică sau de gâscă. 

Anul acesta de Paşte, dacă vreţi să vă impresionaţi invitaţii, puteţi pune pe masă şi câteva ouă sculptate. :) E adevărat, avem şi noi artiştii noştri care încondeiază magistral ouă, aşa că avem o mulţime de variante.

Care vă plac mai mult? Ouăle încondeiate sau cele sculptate?

Vă invităm să admiraţi aceste minunăţii:














sursă imagini.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Stejaru Florica, 18 aprilie 2016

    Arta, precizie, talent si daruire! BARVOOOOO!

  • Loredana Balan, 30 noiembrie 2013

    merita vazut!

  • maria-magdalena, 23 noiembrie 2013

    finite.....arta cu adevarat

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2013

    Minunat...Arta in adevaratul sens!

  • Ileana Iriza, 26 iulie 2013

    wow! Ce minunatii!

  • Roxana Palcu, 22 iulie 2013

    din categoria what I like :)

  • Gustos Ro, 13 iunie 2013

    foarte interesante sunt.