Sculpturi uimitoare în coajă de ou

Combinaţia "mâncare" şi "artă" este una câştigătoare din punctul nostru de vedere.

Sculpturi uimitoare în coajă de ou

Sculptoriţa franceză Christel Assante se foloseşte de delicateţea cojilor de ou pentru a crea sculpturi uluitoare. Lucrările ei sunt atât de fragile încât se aseamănă cu dantela.

Durează cam 3 – 4 zile să termine o sculptură şi de cele mai multe ori se foloseşte de ouă de bibilică sau de gâscă.

Anul acesta de Paşte, dacă vreţi să vă impresionaţi invitaţii, puteţi pune pe masă şi câteva ouă sculptate. :) E adevărat, avem şi noi artiştii noştri care încondeiază magistral ouă, aşa că avem o mulţime de variante.

Care vă plac mai mult? Ouăle încondeiate sau cele sculptate?

Vă invităm să admiraţi aceste minunăţii:

sursă imagini.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine