Combinaţia "mâncare" şi "artă" este una câştigătoare din punctul nostru de vedere.
Sculptoriţa franceză Christel Assante se foloseşte de delicateţea cojilor de ou pentru a crea sculpturi uluitoare. Lucrările ei sunt atât de fragile încât se aseamănă cu dantela.
Durează cam 3 – 4 zile să termine o sculptură şi de cele mai multe ori se foloseşte de ouă de bibilică sau de gâscă.
Anul acesta de Paşte, dacă vreţi să vă impresionaţi invitaţii, puteţi pune pe masă şi câteva ouă sculptate. :) E adevărat, avem şi noi artiştii noştri care încondeiază magistral ouă, aşa că avem o mulţime de variante.
Care vă plac mai mult? Ouăle încondeiate sau cele sculptate?
Vă invităm să admiraţi aceste minunăţii:
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii