Negresa cu Nutella: un deliciu din doar doua ingrediente!

Oare exista ceva in materie de retete culinare dulci care sa nu poate fi facut cu Nutella? Este una dintre cele mai delicioase creme, iar astazi iti vom demonstra ca poti amesteca crema de ciocolata si alune cu un singur alt ingredient pentru a crea niste negrese absolut delicioase.  

Negresa cu Nutella: un deliciu din doar doua ingrediente!

Pentru noua negrese mari, avem nevoie de:

4 oua mari
1 cana de Nutella

Mod de preparare:

1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

2. Aseaza hartie de copt pe o tava si pulverizează deasupra putin spray de gatit.

3. Bate ouale cu mixerul, intr-un bol. Operatiunea trebuie sa dureze cel putin 6-8 minute, pana cand ouale capata culoarea lamaii si au o textura aerata.

4. Pune crema de ciocolata intr-o cana si incalzeste-o la microunde aproximativ 1 minut, oprind-o la fiecare 15 secunde pentru a amesteca in ea.

5. Combină ouale cu Nutella. Pune in compozitie cateva linguri din crema topita. Amesteca. Adauga restul cremei.

6. Amesteca de cateva ori cu o spatula, fara mixer.

7. Pune compozitia in tava pregatita.

8. Da totul la cuptor pentru circa 25-30 de minute.

9. Cand negresa este gata, las-o sa se racească. Desi este delicioasa cand este calda, risti sa-si strice forma.

10. Dupa ce ai taiat prajitura in bucati, o poti depozita la temperatura camerei. Ea va rezista pana la o saptamana!

Pofta buna!

P.S. Daca preferi Nutella pregatita in casa, iata aici reteta sa: Cum sa faci nutella acasa.

sursa articol si sursa foto: thekitchn.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise