In doar 20 de minute poti sa pregatesti acest fel delicios! Da, chiar atat de simplu este de facut!

Si cum Pastele se apropie cu pasi rapizi, pune pe lista de cumparaturi si cateva cotlete de miel special pentru aceasta reteta usoara si gustoasa.

Ai nevoie de:
6 cotlete de miel
3 linguri otet balsamic
5 linguri ulei de masline
1 mana de menta
300 g de mazare congelata
2 linguri parmezan ras

Se prepara in doar 2 pasi:

1. Se marineaza cotletele de miel in 2 linguri de otet balsamic, 2 linguri ulei, jumatate din cantitatea de menta maruntita si condimente. Intre timp, se pune mazarea la fiert in apa ce clocoteste, timp de 2 minute. Se scurge mazarea si se mixeaza impreuna cu restul de menta, otet balsamic, ulei de masline, parmezan si putina sare, pana ajunge la consistenta unui piure. Se incalzeste putin intr-o tigaie, inainte de a se servi.

2. Cotletele de miel se pregatesc pe grill, timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Se lasa 5 minute acoperite, dupa care se servesc cu piureul de mazare.

Daca ti-a placut, avem o noua provocare: miel la cuptor cu usturoi si verdeata, cu garnitura de cartofi boulangere!  Reteta o gasesti in revista de aprilie a Good Food, alaturi de alte retete savuroase pe aceeasi tema. 

In plus, mai multe retete cu miel gasesti si pe site-ul goodfood.ro 

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto