Cotlete de miel cu piure de mazare si menta

In doar 20 de minute poti sa pregatesti acest fel delicios! Da, chiar atat de simplu este de facut! Si cum Pastele se apropie cu pasi rapizi, pune pe lista de cumparaturi si cateva cotlete de miel special pentru aceasta reteta usoara si gustoasa.

Cotlete de miel cu piure de mazare si menta

Ai nevoie de:

6 cotlete de miel

3 linguri otet balsamic

5 linguri ulei de masline

1 mana de menta

300 g de mazare congelata

2 linguri parmezan ras

Se prepara in doar 2 pasi:

1. Se marineaza cotletele de miel in 2 linguri de otet balsamic, 2 linguri ulei, jumatate din cantitatea de menta maruntita si condimente. Intre timp, se pune mazarea la fiert in apa ce clocoteste, timp de 2 minute. Se scurge mazarea si se mixeaza impreuna cu restul de menta, otet balsamic, ulei de masline, parmezan si putina sare, pana ajunge la consistenta unui piure. Se incalzeste putin intr-o tigaie, inainte de a se servi.

2. Cotletele de miel se pregatesc pe grill, timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Se lasa 5 minute acoperite, dupa care se servesc cu piureul de mazare.

Daca ti-a placut, avem o noua provocare: miel la cuptor cu usturoi si verdeata, cu garnitura de cartofi boulangere! Reteta o gasesti in revista de aprilie a Good Food, alaturi de alte retete savuroase pe aceeasi tema.

In plus, mai multe retete cu miel gasesti si pe site-ul goodfood.ro

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi