Good Food iti propune sa incepi weekendul cu o cina relaxanta cu prietenii, pentru care nu trebuie sa gatesti mai mult de o ora. Lista de cumparaturi si orarul te vor ajuta sa-ti iasa totul ca la carte.

Crema de branza de capra cu arpagic si rodie

Preparare: 10 minute , 6 portii
Usor

Ingrediente:
150g branza de capra, moale, fara coaja
250g de ricotta (sau urda)
semintele de la ½ rodie
½ legatura mica de arpagic, maruntita
1 lingura de miere lichida
2 lingurite otet de vin alb sau rosu
paine cu coaja crocanta, pentru servit

Mod de preparare:
1 Se amesteca într-un bol branza de capra cu ricotta (sau urda), apoi - cu ajutorul unei spatule - se întinde amestecul pe o farfurie întinsa. Se presara cu semintele de rodie si arpagicul si se lasa deoparte pana aproape de servire.
2 Se amesteca mierea si otetul si se stropeste cu acest amestec crema de branza, chiar înainte de servire.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto
  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

    Gustoasa, imi place!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

    Gustoasa, imi place!

  • Maria Lupean

    Maria Lupean (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    Usoara si gustoasa, congrats!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Tare gustoasa trebuie sa fie...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    Imi place combinatia.

  • cely snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    Interesanta reteta. Usor, rapid si cred ca foarte bun.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    Interesanta reteta,merita testata.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    reteta buna si interesanta,iar branza de capra deosebit de buna!

  • Fara foto

    Cati, 22 februarie 2010

    Spunetile la produse mai pe roamanseste la produse Ex - ricotta = urda

  • Fara foto

    geo, 22 februarie 2010

    ricotta, chives, aveti si ceva alimente in limba romana?

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Brînza de capră se digeră mai uşor decît celelalte brînzeturi, pentru că are un conţinut redus de grăsimi,are puţine calorii şi este perfectă pentru curele de slăbire.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Interesanta combinatie!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Interesanta combinatie!

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

    Niste combinatii interesante.Pare delicioasa!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 19 februarie 2010

    Cum mie imi place foarte mult rodia...cred ca am sa incerc si aceasta reteta interesanta....!