Good Food iti propune sa incepi weekendul cu o cina relaxanta cu prietenii, pentru care nu trebuie sa gatesti mai mult de o ora. Lista de cumparaturi si orarul te vor ajuta sa-ti iasa totul ca la carte.

Crema de branza de capra cu arpagic si rodie

Preparare: 10 minute , 6 portii
Usor

Ingrediente:
150g branza de capra, moale, fara coaja
250g de ricotta (sau urda)
semintele de la ½ rodie
½ legatura mica de arpagic, maruntita
1 lingura de miere lichida
2 lingurite otet de vin alb sau rosu
paine cu coaja crocanta, pentru servit

Mod de preparare:
1 Se amesteca într-un bol branza de capra cu ricotta (sau urda), apoi - cu ajutorul unei spatule - se întinde amestecul pe o farfurie întinsa. Se presara cu semintele de rodie si arpagicul si se lasa deoparte pana aproape de servire.
2 Se amesteca mierea si otetul si se stropeste cu acest amestec crema de branza, chiar înainte de servire.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto
  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

    Gustoasa, imi place!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

    Gustoasa, imi place!

  • Maria Lupean

    Maria Lupean (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    Usoara si gustoasa, congrats!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Tare gustoasa trebuie sa fie...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    Imi place combinatia.

  • cely snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    Interesanta reteta. Usor, rapid si cred ca foarte bun.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    Interesanta reteta,merita testata.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    reteta buna si interesanta,iar branza de capra deosebit de buna!

  • Fara foto

    Cati, 22 februarie 2010

    Spunetile la produse mai pe roamanseste la produse Ex - ricotta = urda

  • Fara foto

    geo, 22 februarie 2010

    ricotta, chives, aveti si ceva alimente in limba romana?

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Brînza de capră se digeră mai uşor decît celelalte brînzeturi, pentru că are un conţinut redus de grăsimi,are puţine calorii şi este perfectă pentru curele de slăbire.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Interesanta combinatie!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Interesanta combinatie!

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

    Niste combinatii interesante.Pare delicioasa!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 19 februarie 2010

    Cum mie imi place foarte mult rodia...cred ca am sa incerc si aceasta reteta interesanta....!