Good Food iti propune sa incepi weekendul cu o cina relaxanta cu prietenii, pentru care nu trebuie sa gatesti mai mult de o ora. Lista de cumparaturi si orarul te vor ajuta sa-ti iasa totul ca la carte.
Crema de branza de capra cu arpagic si rodie
Preparare: 10 minute , 6 portii
Usor
Ingrediente:
150g branza de capra, moale, fara coaja
250g de ricotta (sau urda)
semintele de la ½ rodie
½ legatura mica de arpagic, maruntita
1 lingura de miere lichida
2 lingurite otet de vin alb sau rosu
paine cu coaja crocanta, pentru servit
Mod de preparare:
1 Se amesteca într-un bol branza de capra cu ricotta (sau urda), apoi - cu ajutorul unei spatule - se întinde amestecul pe o farfurie întinsa. Se presara cu semintele de rodie si arpagicul si se lasa deoparte pana aproape de servire.
2 Se amesteca mierea si otetul si se stropeste cu acest amestec crema de branza, chiar înainte de servire.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii