Crema de branza de capra cu arpagic si rodie

Good Food iti propune sa incepi weekendul cu o cina relaxanta cu prietenii, pentru care nu trebuie sa gatesti mai mult de o ora. Lista de cumparaturi si orarul te vor ajuta sa-ti iasa totul ca la carte.

Crema de branza de capra cu arpagic si rodie

Crema de branza de capra cu arpagic si rodie

Preparare: 10 minute , 6 portii
Usor

Ingrediente:
150g branza de capra, moale, fara coaja
250g de ricotta (sau urda)
semintele de la ½ rodie
½ legatura mica de arpagic, maruntita
1 lingura de miere lichida
2 lingurite otet de vin alb sau rosu
paine cu coaja crocanta, pentru servit

Mod de preparare:
1 Se amesteca într-un bol branza de capra cu ricotta (sau urda), apoi - cu ajutorul unei spatule - se întinde amestecul pe o farfurie întinsa. Se presara cu semintele de rodie si arpagicul si se lasa deoparte pana aproape de servire.
2 Se amesteca mierea si otetul si se stropeste cu acest amestec crema de branza, chiar înainte de servire.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura